Key Account Manager till PMC Cylinders

Key Account Manager till PMC Cylinders

PMC är en av Nordens ledande leverantörer av cylindrar som nu tar nästa steg. Med fokus på global tillväxt söker vi dig som vill och kan bidra till att ytterligare stärka marknadsposition på såväl nationell som internationell marknad.

Som KAM ingår du i ett säljteam med uppdrag att utveckla samarbeten och affärsrelationer med befintliga kunder och förse dem med marknadens bästa tekniklösningar.

Tjänsten erbjuder en stimulerande mix av "sälj" och teknikinnehåll. PMC är ett komplett bolag med såväl egen utvecklingsavdelning som produktion, vilket ger korta beslutsvägar och intressanta kontaktytor. Du får arbeta med intressanta kunder som bidrar till såväl din som företagets utveckling.

Dina arbetsdagar innehåller stor variation både vad det gäller innehåll och plats. Du kommer i huvudsak att arbeta med:
  • Utveckla kund- och affärsrelationer genom kontinuerlig kundbearbetning: boka - genomföra - följa upp kundbesök.
  • Gentemot kund driva försäljningsprocess från identifierat behov till avslutad affär.
  • Ansvar för att driva kundprojekt.
  • Avtalsfrågor och avtalsförhandlingar.
  • Kundsupport och orderhantering.
  • Offert- och kalkylarbete.
  • Nykundsbearbetning.
För att lyckas i tjänsten är en förutsättning stort intresse och god teknisk kompetens som du skaffat dig genom en lämplig eftergymnasial utbildning och/eller några års relevant teknisk yrkeserfarenhet. Du behöver också arbetat med vissa delar med inriktning försäljning. Erfarenheter från OEM, eller automotive är meriterande.

Svenska och engelska behöver behärskas med lätthet i tal och skrift och du behöver vara van att leda och driva kundprojekt.

Som person gillar du affärer och har en naturlig förmåga att etablera och bibehålla starka och professionella affärsrelationer. Du är resultatinriktad och arbetar strukturerat för att uppnå dina och avdelningens mål. God förmåga att samarbeta och kommunicera internt och externt är andra viktiga egenskaper.

I denna rekrytering samarbetar PMC med Codeq AB. Kontakta gärna oss för mera information: Christer Johansson, 0393-77 99 95.

Placeringsort: PMC Cylinders, Vaggeryd. Du behöver ha möjlighet att resa och det är förstås en fördel om du uppskattar att kontinuerligt ha Europa som arbetsfält.

Ansökan senast 27 april2019 via www.codeq.se.
Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Försäljning, Key Account Manager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 27 apr 2019 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

PMC Cylinders AB, som ingår i Dacke Industri AB, utvecklar och tillverkar ett brett sortiment av kundanpassade hydraulcylindrar för kundområde Mobile.

PMC Cylinders är specialister på kundanpassade hydraulcylindrar.

Företaget har ca 120 anställda och omsätter ca 250 MSEK.
För mer info www.pmccylinders.com