Fastighetstekniker till P & E

Fastighetstekniker till P & E

Vi söker nu en tekniskt och kunnig fastighetstekniker till växande P & E i Jönköping. Vill du växa med P & E, och skapa trygghet genom smarta underhåll och teknik i fastigheterna är detta tjänsten för dig. Urval kommer att ske löpande så tveka inte med din ansökan.

Om kundföretaget

P&E grundades 1991 och verksamheten var från början främst inriktad mot ekonomisk och teknisk förvaltning. Genom åren har företaget utvecklats och arbetar idag även med fastighetsförvaltning, fastighetsutveckling, centrumutveckling, centrumledning samt bygg- och projektledning.

En nära kontakt med såväl kunder som hyresgäster är en självklarhet i vår verksamhet. Vi arbetar oberoende på marknaden vilket gör oss till en attraktiv samarbetspartner för våra uppdragsgivare. Vårt arbetsfält spänner sig över hela Sverige med kontor belägna i Kalmar, Jönköping och Stockholm.

Många av våra kunder har ett omfattande fastighetsbestånd. Det kan vara allt från bostadsfastigheter till industribyggnader och köpcentrum. Bland våra uppdragsgivare finns institutionella investerare, fastighetsbolag, kommersiella hyresgäster och myndigheter.

läs mer på www.poep.se

Dina arbetsuppgifter

Som teknisk kommer du att ingå i ett team som arbetar med reparationer och felavhjälpning, underhåll och generell tillsyn av fastigheterna. Du kommer att arbeta både självständigt och i team där problemlösning kommer att vara en av nycklarna till att lyckas i rollen.

De primära arbetsuppgifterna kommer att vara:
  • Utföra reparationer och underhåll
  • Åtgärda felanmälningar från hyresgäster
  • Planerat underhåll och proaktiva åtgärder
  • Systematiskt brandskyddsarbete
  • Bevaka och följa upp serviceavtal
  • Energiuppföljning / energioptimering
Din profil

P & E söker en driven fastighetstekniker som har förmågan och viljan att göra sitt absolut bästa. Vi söker dig som har bred teknisk kunskap och stort intresse för fastighetsteknik. Har du bakgrund om (inom) styr- och reglerteknik är det mycket meriterande likaså utbildning inom relevant område.

För att du ska trivas och bli framgångsrik i ditt arbete är det viktigt att du är driven och utåtriktad i din kontakt med kunder, kollegor, externa aktörer och hyresgäster.
Din roll kommer vara central inom P & E vilket också innebär att du kommer vara ansiktet utåt när det kommer till att visa engagemang och service. Du planerar självständigt ditt arbete och vid behov driver mindre underhållsprojekt, vilket innebär att du behöver vara strukturerad och driven. Du har vana att kommunicera med olika aktörer och du har god förmåga att samarbeta både intern och externt.

I denna rekrytering har P & E valt att samarbeta med OnePartnerGroup, var på all initial kontakt sker med dom. För frågor och liknande ta kontakt med ansvarig rekryteringskonsult, Johan Nyberg på 036- 550 16 97, alt johan.nyberg@onepartnergroup.se

Om vårt företag

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder.

www.onepartnergroup.se
Mer info
Kontaktperson Johan Nyberg
Telefon 036-550 16 97
Område Jönköping stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Anläggningsarbete
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av OnePartner Group
Sista ansökningsdag 18 nov 2019 (25 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se