Account Manger sökes till färggrossist i Jönköping

Account Manger sökes till färggrossist i Jönköping

Är du en tävlingsmänniska ut i fingertopparna? Älskar du att dagligen träffa nytt folk och överträffa gårdagens prestationer?
Då kan detta vara tjänsten för dig!

Om kundföretaget

För kunds räkning söker vi en erfaren säljare till färggrossist i Jönköping.
Kunden är fristående färggrossist som levererar allt från måleritillbehör i hemmet till industriell målning, till fordonslackering och till målerifirmor i framförallt Småland.
De står inför en expansiv fas och har behov av förstärkning till deras säljfunktion i form av en Account Manager.

Dina arbetsuppgifter

I rollen som säljare ansvarar du för försäljningen av måleritillbehör samt att du har ett övergripande ansvar för firmans kunder och upprätthåller kontakt och lokala samarbeten i området Småland.

Med ett starkt varumärke, kompetenta kollegor, en väl utvecklad organisation är du väl rustad för att bemöta kunders problemställningar och behov. Mellan besöken med kund arbetar du flitigt med beräkningar och offerter på pågående och potentiella projekt, mässor, samt fortsätter att söka upp, bearbeta och skapa samarbeten med både existerande och nya kunder.

Dina arbetsuppgifter består huvudsakligen av att:
  • Prospektera
  • Kontakta och boka in möten med potentiella kunder via telefon
  • Genomföra möten ute hos kund
  • Avtalsskrivning
  • Administrativt arbete i CRM system
I introduktionsfasen kommer du att få en bra och gedigen utbildning kring både företaget och kring deras produkter. Utbildningen kommer att utföras i butik där du på nära håll får möjlighet att bekanta dig med företagets produkter samt kunder. Vidare kommer du att få mycket stöttning och den hjälp du behöver för att lyckas i rollen, både internt men även med externa utbildningar vid behov.

Din profil

Vi tror att du har erfarenhet från uppsökande och rådgivande försäljning, gärna inom måleri. Alternativt har du en bred branscherfarenhet gentemot byggsektorn eller teknisk försäljning. Du är en social relationsskapare som har lätt för att se och förstå kunders behov och tillsammans med din produktförståelse, inre drivkraft och ditt strukturerade arbetssätt hitta den bästa lösningen åt kund.

Du har lätt för att kommunicera och samarbeta och gör detta obehindrat i engelska och svenska i tal och skrift. Som person är du nytänkande och vågar ta initiativ. Du tycker om sociala miljöer och drivs av att tillsammans med dina kollegor nå gemensamma mål. Strukturerat och med ett stort driv söker du upp, bearbetar och skapar samarbeten med både existerande och nya kunder. Vidare är du noggrann, strukturerad person som inte är rädd för att kavla upp ärmarna och som tycker om att handskas med siffror.

Då resor förekommer i tjänst är B-körkort ett krav. Arbetstiderna är förlagda Måndag till fredag med reservation för vissa konferenser utbildningar och annat som kan dyka upp.
Bostadsort- Jönköping med omnejd då du kan bli tvungen att snabbt infinna dig på firman.

Tjänsten är en direktrekrytering, vilket innebär att du blir anställd direkt hos kund.

Din ansökan:
I denna rekrytering praktiseras löpande urval, varvid tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.
För ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult- Johan Nyberg, johan.nyberg@onepartnergroup.com

Om vårt företag

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig.
Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder.

www.onepartnergroup.se
Mer info
Kontaktperson Johan Nyberg
Telefon 036-550 16 97
Område Jönköping stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av OnePartner Group
Sista ansökningsdag 30 sept 2019 (76 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se