IT-tekniker inom support för större regional verksamhet

IT-tekniker inom support för större regional verksamhet

Har du erfarenhet av IT och brinner för att ge bra service?

Då har vi ett spännande uppdrag för dig!

Dina arbetsuppgifter

Vi söker nu en serviceinriktad support/IT-tekniker där uppdragen kommer genomföras i både Jönköping, Eksjö och Värnamo.
Uppdraget innefattar IT-support genom att bemanna kundens incidenthantering, hantera beställningar, förfrågningar samt livscykelhantering av datorer och skrivare.

I tjänsten ingår även administrativa uppgifter där arbetet sker i nära kontakt med kunder och i samverkan med andra IT-specialister.

Din profil

Vi söker dig som har relevant utbildning och tidigare erfarenhet av kundsupport inom IT. Din kompetens och erfarenhet efterfrågas inom installation, felsökning och support inom MS Windows, MS Office, Apple IOS och Google Android. Detta kräver då även vana av administration i ärendehanteringssystem.
Meriterande med erfarenhet av och kompetens inom utskriftsplattform, t ex pullprint

För att kunna prestera väl i rollen krävs att du har god dokumentationsförmåga samt kommunicerar väl, både muntligt och skriftligt inom det svenska språket.

B-körkort är ett krav eftersom resor förkommer i uppdraget inom Region Jönköpings län.

Som person är du social, nogrann, kvalitetsmedveten och trivs med att arbeta i team.
Du har en hög stresstålighet, är ansvarsfull och kan arbeta självständigt.
Då uppdraget innebär mycket kontakt med både medarbetare samt kunder kommer stor vikt att läggas vid personlig lämplighet.

Anställningsform/omfattning: Uppdraget är på heltid och sträcker sig 3 månader med chans till förlängning upp till en 6 månaders period.
Du kommer bli erbjuden en visstidsanställning via OnePartnerGroup med goda chanser till förlängning.

Start: Enligt överenskommelse.

Tillsättning av tjänsten kommer att ske löpande, så sök redan idag!

Har du frågor eller funderingar kring tjänsten så är du välkommen att höra av dig till-
Johan Nyberg: 036- 550 16 97, johan.nyberg@onepartnergroup.se
Marcus Ljung: marcus.ljung@onepartnergroup.se

Om vårt företag

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder.

www.onepartnergroup.se
Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Data & IT, Support
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av OnePartner Group
Sista ansökningsdag 31 okt 2019 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se