Vi söker duktiga truckförare

Vi söker duktiga truckförare

För uppdrag hos kund söker vi nu duktiga lagerarbetare med erfarenhet av truckkörning.

För att passa för denna tjänst måste du vara noggrann och kunna ha koll på flera saker samtidigt.

Som person är du nyfiken, lyhörd, ordningsam och positiv. Du är trygg och anpassar dig snabbt till olika arbetsuppgifter, arbetsmiljöer och arbetskamrater.

Du är representativ, har en god känsla för service och framför allt besitter du viljan att göra ett bra jobb.

Vi söker dig som innehar truckkort med både A- och B-behörighet.

Du som söker har god erfarenhet ifrån lagerarbete såsom plocktrucksförare och/eller lastning och lossning.

Erfarenhet av lagerhanteringssystem är meriterande liksom B-körkort och tillgång till bil.

Detta uppdrag kommer att inledas som en visstidsanställning men för dig med rätt bakgrund och inställning kan detta komma att leda till en tillsvidaretjänst.

Vi tillämpar löpande urval så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag. Läs gärna mer och ansök via www.onepartnergroup.se.

Observera att vi tar inte emot några ansökningar via mail pga GDPR, ansökning sker endast via denna annons.

Om oss

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder.

www.onepartnergroup.se
Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 19 maj 2021 (36 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se