Till fristående verkstad söker vi Lastbilsmekaniker inom tunga fordon

Till fristående verkstad söker vi Lastbilsmekaniker inom tunga fordon

Är du en serviceinriktad mekaniker med erfarenhet mot tunga fordon? Vill du vara en del av ett företag som satsar hårt på dess personal och kompetensutveckling?

Om kundföretaget

Under 35 år har företaget varit etablerade i Jönköping och är specialiserade mot tunga fordon.
Tack vare sin tillgång till rätt verktyg och breda kompetens inom flera led i branschen har denna moderna och miljösäkra verkstad alla förutsättningar du behöver för att lyckas i din roll.
I väggarna sitter en stark framåtanda och gemenskap med stort fokus på teknisk utveckling för att möta deras kunders krav och förväntningar.

Dina arbetsuppgifter

I denna stimulerande tjänst kommer du att serva, underhålla, felsöka, sätta diagnos och reparera tunga fordon, främst lastbilar. Som lastbilsmekaniker hos kund är det viktigt att kunna vara flexibel och därmed förekommer även arbetsuppgifter gentemot buss, släpvagn, skåpbil m.m.

Din profil

För att lyckas i rollen tror vi att du är en erfaren lastbilsmekaniker till kundens verkstad i Jönköping. Vi ser gärna att du som söker har utbildning inom tung fordonsteknik eller motsvarande erfarenheter.
Flera arbetsmoment kräver uppkoppling av dator mot fordon. Därför ser vi gärna att du som söker har god datavana och datakunskap.
Med detta ser vi gärna att du har C, D eller E-körkort. B-körkort är ett krav.
Som person är du en driven och och serviceinriktad person som lägger vikt på noggrannhet, engagemang och ansvarskänsla.

Om vårt företag

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på 46 orter i Sverige och har över 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.
För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se

Du ansöker på onepartnergroup.se. För eventuella frågor, ta kontakt med ansvarig rekryteringskonsult: Johan Nyberg, johan.nyberg@onepartnergroup.se, 036- 550 16 97
Mer info
Kontaktperson Johan Nyberg
Telefon 036-550 16 97
Område Jönköping stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av OnePartner Group
Sista ansökningsdag 20 maj (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se