Redovisningsassistent till internationellt bolag

Redovisningsassistent till internationellt bolag

Till ett internationellt bolag söker vi nu en redovisningsassistent, Tjänsten är ett föräldravikariat som beräknas att vara under hela 2021. Start för uppdraget är omgående enligt överenskommelse.

Vi tillämpar löpande urval så tveka inte med din ansökan.

Dina arbetsuppgifter:

Som redovisningsassistent kommer du arbeta i ett mindre team med bra driv. Du har ett bra siffersinne och förstår vikten av service i en ekonomifunktion på ett internationellt producerande bolag. Du har tidigare erfarenhet av arbete med leverantörsreskontra, löpande redovisning, scanning av fakturor och arbete i affärssystem, gärna då Jeeves. Vidare har du minst grundläggande kunskaper i bokföring.

Du går igång på månadsavstämningar och gillar när du får saker att stämma i ekonomin. Likaså har du en hög social kompetens för att kunna vara hjälp och stöd åt många olika kontaktytor inom företaget.

Vill du jobba med ekonomi på ett internationellt och välmåeende bolag är detta tjänsten för dig!

Din profil:

Vi söker dig med en eftergymnasial utbildning inom ekonomi och med ett par års erfarenhet av liknande arbete. Du har goda kunskaper i MS Office och är van vid arbete i ett affärssystem, är det dessutom Jeeves anses det som meriterande.

Du är en tydlig kommunikatör i alla led och inser vikten av ett gott ekonomiarbete samt en god service.

Tjänsten är inhyrning och du blir anställd av OnePartnerGroup.

För frågor och liknande ta kontakt med ansvarig rekryteringskonsult Marcus Rosenblom, på 036-4409011 eller marcus.rosenblom@onepartnergroup.se

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Ekonomi
Typ av anställning Vikariat
Sista ansökningsdag 26 nov 2020 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se