C och CE- chaufförer sökes till Postnord

C och CE- chaufförer sökes till Postnord

Till Postnord söker vi nu både C och CE chaufförer som vill få möjligheten att ha ett utvecklande och händelserikt sommarjobb.

Till vår uthyrningsverksamhet söker vi dig som vill jobba som C/CE - Chaufför hos Postnord. Du kommer vara anställd hos oss på OnePartnerGroup, men arbeta som uthyrd konsult till en eller flera av våra kunder. Tjänsten innebär därför initialt en anställning i OnePartnerGroups konsultverksamhet som senare kan övergå till en anställning hos det aktuella företaget. Som konsult hos OnePartnerGroup får du en trygghet genom kollektivavtal och regelbunden kontakt med din konsultchef. Vi på OnePartnerGroup är enligt våra medarbetare en schysst och trygg arbetsgivare. Hos oss får du testa nya utmaningar och utmanas under trygga förhållanden. Visst låter det bra?


Dina arbetsuppgifter

Som C - chaufför kommer dina arbetsuppgifter består av distribution och hämtning av pall, paket och brev. Här är det ett antal stopp per dag i ett specifikt område.

Som CE- chaufför kommer uppgifterna vara distribution till kunder, både privat och till företag samt även till ombud. Här kan längre sträckor förekomma.

Arbetstiderna är förlagda dagtid, men man bör vara öppen med att tiderna kan variera. Många av turer avgår tidigt på morgonen (från 05:00) så du ska vara tillgänglig vid dessa tidpunkter.Din profil


Vi söker dig som är intresserad av sommarjobb som C eller CE Chaufför.

För att vara aktuell för tjänsten krävs det att du som söker har YKB, C eller CE behörighet samt erfarenhet av liknande arbeten. Vi söker dig som är självgående, plikttrogen och flexibel. Att ha många bollar i luften i kombination med en fartfylld arbetsdag är något som hör till yrket. Det är därför viktigt att du trivs med kundkontakt, har en positiv inställning och är mån om att representera kunden på bästa sätt. Då jobbet bland annat kan innebära tunga lyft, behöver du ha en god fysik. Som person är du driven, noggrann, engagerad och ansvarstagande för att trivas i denna roll.

Krav:

C - behörighet eller CE- behörighet

YKB Digitalt Förarkort

Svenska i tal och skrift.

Fullständig gymnasieutbildning eller motsvarande

Är i fysisk god form

Meriterande

vana inom distributionstransporter.

Villkor:

Tjänsterna är sommarvikariat med en tjänstgöringsgrad på 100%

Ort: Jönköping

Start: Enligt överenskommelse

Omfattning: Heltid

Tider: Varierande

Sök tjänsten genom att registrera dig på vår hemsida, www.onepartnergroup.se. Urval sker löpande så skicka in din ansökan redan idag, sista ansökningsdag är den 15/6.

Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail, men har du frågor gällande tjänsten är du välkommen att kontakta oss. Vid frågor kontakta anders.brolin@onepartnergroup.se

Varmt välkommen med din ansökan!

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

Vi på OnePartnerGroup är enligt våra medarbetare en schysst och trygg arbetsgivare. Hos oss får du testa nya utmaningar och utmanas under trygga förhållanden.

I över tio år har vi jobbat med rekrytering och bemanning utifrån vår största drivkraft - att se dig lyckas och nå ditt mål. Välkommen att etablera en kontakt med oss på OnePartnerGroup du också.
Mer info
Kontaktperson Anders Brolin
Telefon 0364409006
Område Jönköping stad
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Säsongsjobb
Sista ansökningsdag 15 juni 2022 (18 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se