Arbetsledare till Sesol AB

Arbetsledare till Sesol AB

Om kundföretaget

Sesol AB är en komplett leverantör av solpaneler i Jönköping med omnejd. Vi hjälper våra kunder hela vägen från start till mål. Nu söker vi en Arbetsledare till vår fortsatta satsning i Jönköping.

Allt fler upptäcker de stora fördelarna med att ha sin egen solcellsanläggning - och det är inte utan anledning som solcellstekniken har exploderat i popularitet de senaste åren. Solceller har en mycket positiv inverkan både på din ekonomi och för miljön. Vi på Sesol har lång erfarenhet i branschen och är en trygg partner för den som ska investera i en solcellsanläggning.

Dina arbetsuppgifter

Nu söker vi en arbetsledare att leda och fördela arbetet för ett team om tre personer ute hos våra kunder. Du får dina uppdrag från projektledning där du sedan ansvarar för arbetet och arbetsledningen på plats.

Vi söker dig som arbetar med stort engagemang och som sätter stolthet i ett väl utfört arbete. Vi ser att du som söker har ett par års arbetslivserfarenhet från rollen som arbetsledare samt att du har en relevant byggteknisk utbildning.

Som person är du lösningsorienterad, är bekväm med att fatta beslut och har god förmåga att samarbeta och kommunicera med både kund och personal. Du har en god känsla för kvalité samt en vilja och en drivkraft att arbetet utförs på ett så bra och effektivt sätt som möjligt.

Rollen kräver att du hanterar svenska flytande i både tal och skrift samt innehar körkort B.

Din ansökan:

I denna rekryteringsprocess har vi valt att samarbeta med OnePartnerGroup. För mer information om befattningen eller rekryteringsprocessen, kontakta Mikael Rydholm på 0734-141684 eller via e-post till mikael.rydholm@onepartnergroup.se.

För denna process tillämpar vi löpande urval så vänta inte med din ansökan.
Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av OnePartner Group
Sista ansökningsdag 31 jan 2020 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se