Vi söker duktiga truckförare

Vi söker duktiga truckförare

För uppdrag hos kunder söker vi nu duktiga truckförare.

Om oss

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder.

www.onepartnergroup.se

Din profil

För att passa för denna tjänst måste du vara noggrann och kunna ha koll på flera saker samtidigt.

Som person är du nyfiken, lyhörd, ordningsam och positiv. Du är trygg och anpassar dig snabbt till olika arbetsuppgifter, arbetsmiljöer och arbetskamrater. Du är representativ, har en god känsla för service och framför allt besitter du viljan att göra ett bra jobb.
  • Vi söker dig som innehar truckkort med både A- och B-behörighet.
  • Du som söker har god erfarenhet ifrån lagerarbete såsom plocktrucksförare och/eller lastning och lossning.
  • Erfarenhet av lagerhanteringssystem är meriterande liksom B-körkort och tillgång till bil.
Din ansökan gör du genom att registrera dig på vår hemsida: www.onepartnergroup.se. Vi tar inte emot ansökningar via mail.

För ytterligare frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Isabell Karlsson på isabell.karlsson@onepartnergroup.se.
Mer info
Kontaktperson Ena Omerovic
Telefon 0721599771
Område Jönköping stad
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 30 sept 2021 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se