OnePartnerGroup Jönköping söker efter en verkstadsresurs med vana av fastighetsunderhåll och truckvana. Kanske är det dig vi letar efter? 
Din profil 
Den vi söker är en händig mångkunnig person som kan hugga i där det behövs. En allt-i-allo helt enkelt.  Att vara initiativtagande och våga fatta egna beslut är något som uppskattas. Likaså krävs det att du i denna roll är flexibel och får vara beredd att ibland avbryta det du gör för att hjälpa till med något annat.Om tjänsten och arbetsuppgifter 
Det kan röra sig om truckkörning, enklare snickeri- och målningsjobb, fastighetsunderhåll, hjälpa till men montering m.m. Tjänsten som verkstadsresurs för vår kund i Jönköping kan komma att innebära chans till ett övertagande beroende på prestation och hur väl Du och kund trivs med samarbetet! 
Din dagliga arbetsplats kommer att vara på industrin hos kund och arbetsuppgifterna i fråga består främst av:

- Enklare snickeri- och målningsjobb
- Åka iväg på kortare uppdrag med bil
- Fastighetsunderhåll
- Truckkörning och leveransmottagning (vilket även innebär att kommunicera med leverantörer)
- Hjälpa till men montering
- m.m.Arbetstid
Arbetstid är förlagt under dag.Krav 
- Truckutbildning med certifikat för trucktyp A och B
- God svenska - i tal och skrift. 
- Körkort BAtt vara anställd som konsult på OnePartnerGroup Jönköping

Denna tjänst kan leda till ett övertagande vilket innebär att du först kommer att bli anställd av oss på OnePartnerGroup och om allt går som planerat så kommer din anställning efter några månader övergå till vår kund. Som anställd hos oss kan du nyttja din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Det betyder att vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer och du kommer ha en regelbunden kontakt med din konsultchef. Hos oss får du alltså testa nya utmaningar och utmanas under trygga förhållanden.

Urval och tillsättning 

Urval sker löpande och tillsättning kan komma att ske innan platsannons slutdatum då behovet hos kund är omgående. 

Ansökan 
Sker endast genom platsannonsen. Inga ansökningar mottages via mail eller telefon på grund av GDPR.  
Har du frågor gällande tjänsten kontaktar du konsultchef Anders Brolin. 

Vi på OnePartnerGroup Jönköping ser framemot din ansökan! 
 
Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid
Hemsida https://www.onepartnergroup.se/
Sista ansökningsdag 17 okt 2022 (20 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se