Speditör med fokus på trafik till kontinenten sökes till etablerat logisitkföretag

Speditör med fokus på trafik till kontinenten sökes till etablerat logisitkföretag

Dina arbetsuppgifter

Som speditör är det din uppgift att se till att kundens gods kommer fram till rätt plats och i rätt tid på ett så kostnadseffektivt sätt som möjligt. Du har stor frihet i hur du löser dina uppgifter så länge jobbet blir gjort och kunden blir nöjd. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter blir planering och ledning av transporter, export och importdokumentation samt kontakter med kunder och leverantörer. Dina kunder är stora internationella företag med höga krav på god service. Att ständigt finna nya smarta logistiklösningar och bygga starka nätverk med olika samarbetspartners är av yttersta vikt. I din vardag ges du därför stort utrymme att utveckla och optimera våra kunders arbetssätt.

Du kommer arbeta med import från kontinenten, men du kommer också vara behjälplig i transporter på andra marknader.

Din bakgrund

Vi tror att du har erfarenhet från speditörsyrket, har du också arbetat mot regionerna som nämns så är detta meriterande. Din förmåga att skapa goda relationer med åkerier och andra transportörer kommer att värderas högt. Vi förutsätter att du kan kommunicera obehindrat på engelska, och har du dessutom andra språkkunskaper så är det meriterande. Vi ser att du är analytiskt lagd och gillar att brottas med komplexa problem. Du är kvalitetsmedveten, noggrann och har ett arbetssätt som präglas av affärsmässighet. För att trivas i rollen är det dessutom viktigt att du är stresstålig och har en förmåga att snabbt växla från den ena arbetsuppgiften till den andra. Kan du tala tyska så är detta meriterande.

För rätt person finns goda möjligheter att utvecklas vidare i gruppen och inom bolaget.

Du kommer inledningsvis vara anställd av OnepartnerGroup för att sedan övergå i en anställning hos vårt kundföretag.

Din ansökan vill vi ha så snart som möjligt via www.onepartnergroup.se. Har du frågor eller funderingar så kontakta Marcus Ljung på 036-4409015 och marcus.ljung@onepartnergroup.se.

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. Läs mer på www.onepartnergroup.se
Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 5 juni 2020 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se