CE-Chaufför med krankort för sommarvikariat till Remondis AB!

CE-Chaufför med krankort för sommarvikariat till Remondis AB!

Till vår kund Remondis AB söker vi nu en CE-chaufför med krankort. Du kommer arbeta tre längre arbetsdagar följt av tre dagarsledighet. Perfekt för dig som vill ha ett flexibelt jobb under sommarperioden. För rätt person finns även möjlighet till förlängt uppdrag.

Arbetsuppgifter


Du kommer att arbeta som CE-chaufför med upphämtning av returglas från återvinningsstationer i Jönköpingsområdet. Arbetet bedrivs under dagtid och kan vara fysiskt krävande. Vi söker dig med tidigare erfarenhet av jobb som chaufför. Gärna med bakgrund inom återvinningsbranschen. Detta är dock inget krav. Vi förutsätter att du är en god chaufför med säkerhetstänk alltid som första prioritet. Vidare tror vi att du trivs med att ta ansvar för dina arbetsuppgifter och har lätt att skapa kontakt med uppdragsgivare.

Krav:
  • Tidigare erfarenhet chaufför inom återvinningsbranschen är meriterande
  • Avslutad gymnasieutbildning,
  • CE-kort och YKB
  • Krankort
Villkor

Start: v.22

Ort: Jönköping

Arbetstider: Dagtid,

Omfattning: Heltid - sommarvikariat

Din profil

Vi söker dig som är ordningsam, prestigelös och tycker om att arbeta med kroppen kommer snabbt finna dig till rätta och trivas i rollen! Vi söker dig som har några års erfarenhet av branschen. För att trivas i rollen bör du vara lösningsorienterad, noggrann och inte har några problem att arbeta i ett högt tempo. Vi ser även att du har en god fysik då tungt arbete förekommer.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet!

Ansökan

Vi träffar kandidater löpande, sök därför tjänsten redan idag med ditt CV och personliga brev. Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 20 juni 2022 (33 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se