Arbetsledare till Ocab Jönköping & Skaraborgs län!

Arbetsledare till Ocab Jönköping & Skaraborgs län!

Ocab har en stark tillväxt och söker därför en arbetsledare som ska leda och driva avdelningen mot uppsatta mål. I rollen har du en väldigt nära kontakt med så väl medarbetare, beställare som skadedrabbad. Arbetet är mycket varierande och består till största del av arbetsledning av saneringspersonal.

Arbetsuppgifter:
  • Arbetsledning och planering av personal.
  • Utföra besiktningar i applikationer, kalkylering, skademöten och projektledning av varierande arbeten.
  • Skapa/ sammanställa arbetsorder och faktureringsunderlag i affärssystem.
  • Ständigt arbeta med pågående arbeten ur: utförande, planering och ekonomisk synpunkt.
  • Förbereda och delta i veckovis produktionsmöte.
  • Ingå i arbetsledningsgrupp (utbildningar, planering, förändring, lagefterlevnad, genomgång av verksamhet).
  • Beredskap och planeringsarbete – tillgänglig enligt arbetsledares roll.
Kvalifikationer

Vi vill att du har minst gymnasial utbildning och att du har erfarenhet av att leda människor både enskilt och i grupp. Du är van att ha löpande kundkontakt och har erfarenheter av schemaläggning av projekt och personal.

Det är meriterande att ha arbetat inom sanerings, service eller byggbranschen.

Du har grundläggande datorkunskaper i Office 365 och tidigare erfarenhet av affärssystem. Vi arbetar dagligen i affärssystem som är anpassat efter vår verksamhet och i både Meps 2.0 och EZ där vi gör besiktningar och kalkyleringar av projekt.

Svenska och engelska i tal och skrift. Körkort B.

Om dig

Din personkännedom är mycket god och du vet hur man bygger teamet och värderar varje spelare i laget. Som person är du social och har lätt för att knyta nya kontakter. Du har en rak och tydlig kommunikation.

Du är starkt lösningsfokuserad och förändringsbenägen för att nå uppsatta mål.

Vi erbjuder

En roll som är väldigt social och där vi har ett nära samarbete kollegor emellan som skapar en teamkänsla. Arbetsuppgifterna är väldigt varierande och planeringen kan snabbt skifta. Vi har framgångsrikt byggt upp en central utbildningsportal som heter Ocab akademin och det för att vidare utveckla/- utbilda våra medarbetare, det gör att vi enklare kan bibehålla vår personal och samtidigt kvalitetssäkra tjänsterna som utförs.

I denna rekrytering har Ocab valt att samarbeta med Flodin.

Flodin Rekrytering & Bemanningär ett erfaret rekryterings- och bemanningsföretag. Vi jobbar lokalt för att nå den bästa matchningen när företag har ett rekryteringsbehov. Vår flexibilitet och framåtanda leder oss starkt mot vårt mål, som är att bli det självklara valet för företag som behöver personalförstärkning – och för dig som vill gå vidare i din karriär. Läs mer på www.flodinab.se

För mer information om denna tjänst kontakta Magnus Lorentsson 0733 25 52 38.

Vi arbetar löpande med urvalsprocessen, så vänta inte med att ansöka då tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökan via mail.

Annonsen tillåter att du som kandidat kan ladda upp en film där du presenterar vem du är. Filmen får max vara 2 min lång och som mest vara 20 MB stor.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Produktionsledning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.ocab.se/
Sista ansökningsdag 19 jan 2020 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Ocab är en rikstäckande sanerings- och avfuktningskoncern, utplacerade på 55 orter med bred lokal kännedom. Vi räddar ekonomiska värden vid skador orsakade av framförallt brand och vatten och erbjuder tjänster vid underhåll av fastigheter och industri. Läs mer: www.ocab.se