Saneringstekniker till Ocab i Jönköping

Saneringstekniker till Ocab i Jönköping

Vårt kontor i Jönköping behöver utökas med fler duktiga medarbetare på saneringssidan. Vi söker dig som trivs i ett omväxlande och fysiskt arbete där du får arbeta brett med värderäddande insatser.

Arbetsuppgifter
Saneringstekniker till brand- och skadesanering och vid rivning. Dina arbetsuppgifter innefattar främst att i samråd med ansvarig arbetsledare utföra sanering i fastigheter efter brand- och fuktskador, att sanera lösöre samt utföra diverse rivningsarbeten.

Kvalifikationer
Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och ansvarstagande. Du har god initiativförmåga, vågar prova på nya arbetsuppgifter och ta i när det behövs. Tidigare erfarenhet från sanerings-/byggbranschen är meriterande. Vi erbjuder våra medarbetare både internutbildning och externa kurser för att vidareutveckla kunskap och kompetens.

Vi söker dig som:
  • Kan arbeta under eget ansvar och har god samarbetsförmåga
  • Kan uttrycka dig obehindrat på svenska i både tal och skrift
  • Har god fysik då arbetet bitvis kan vara mycket ansträngande
  • Har B-körkort (krav)
Du kan hantera flera arbetsuppgifter samtidigt och vågar ta beslut i ditt arbete. Du trivs med att arbeta både självständigt och i grupp.

För ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta Stefan Berg via e-post stefan.berg@ocab.se.

Är du intresserad?
Du ansöker genom att skicka ansökningshandlingar bestående av personligt brev och CV via formulär på vår hemsida.
Sista ansökningsdatum: 2018-06-31
Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
Omfattning: Heltid, tillsvidare efter provanställning

Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför gärna så snart som möjligt.

Vi strävar efter jämn könsfördelning och värdesätter etnisk och kulturell mångfald. Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.ocab.se/
Sista ansökningsdag 5 aug (45 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Ocab är rikstäckande inom sanering och avfuktning med etablering på 50 orter. Ocab omsätter omkring 800 Mkr och har cirka 750 medarbetare. Vi räddar ekonomiska värden och tid vid skador orsakade av framförallt brand och vatten och erbjuder tjänster vid utredningar, underhåll och sanering av fastigheter och industri. Ocab erbjuder jour dygnet runt 365 dagar om året för åtgärd av akuta skador. Genom att kontinuerligt satsa på utveckling inom kvalitet och miljö har Ocab förvärvat kompetens, resurser och utrustning för att kostnadseffektivt begränsa och åtgärda skador. Våra kunder finns i hela Sverige inom försäkringsbolag, fastighetsbolag, FM-bolag, industri, bostadsrättsföreningar och privatpersoner.

Som arbetsgivare är vår ambition att vara en attraktiv arbetsplats med engagerade medarbetare som trivs och utvecklas hos oss.