Sommarvikarie till Nytida Berget Barn- och Ungdomsboende i Taberg

Sommarvikarie till Nytida Berget Barn- och Ungdomsboende i Taberg

Nu söker vi på Nytida Berget Barn- och Ungdomsboende i Taberg sommarvikarier för sommaren 2021. Bergets LSS-boende vänder sig till barn och ungdomar med funktionsnedsättningar som intellektuell funktionsnedsättning, autism eller autismliknande tillstånd. Sök tjänsten senast 2021-02-28.

Kul att du hittade hit!
Vi gissar att du tycker om att möta människor och att du är intresserad av att förstå vad som ligger bakom olika beteenden hos människor. Vi vill att du är trygg i dig själv, nyfiken, lyhörd, och närvarande.

Hos oss på Nytida får du möta människor som har olika behov av stöd och omsorg. På Berget handlar det om att stötta barn och unga med funktionsnedsättning eller psykosocial problematik. Tillsammans åker vi på utflykter, badar, spelar bowling, spelar spel, leker i lekparken eller annat stimulerande. Vi söker dig som vill lära känna, förstå och vara en del av en annan persons liv. Som anställd ingår det också uppgifter som ingår i ett sedvanligt hem, till exempel matlagning, städning och andra uppgifter.

Berget är ett LSS-boende som vänder sig till barn- och ungdomar med autismspektrumtillstånd men som också kan ha en lindrig utvecklingsstörning. Berget är en villa på cirka 400 kvadratmeter belägen i ett lugnt småhusområde i Taberg. Vi har 5 rum för ungdomar och rymliga gemensamma sällskapsutrymmen. Vi ligger centralt i Taberg med närhet till buss- och tågförbindelser med Jönköping samt tätortstrafik i Taberg. Arbetsgruppen består i nuläget av 11 medarbetare plus ett antal timvikarier.

Till dig från oss...
  • Introduktion
  • Förmånsportal med rabatter
  • Vi har kollektivavtal samt tillhörande försäkringar.
  • Coachande och stöttande chefer nära dig
  • Tydliga arbetssätt för att ge den bästa omsorgen till våra boende
Men du får även...
  • genuina möten och erfarenheter som rustar dig för framtiden, oavsett var den är.
  • möjlighet att visa vem du är. Ofta är sommarjobbet en ingång till en tillsvidareanställning hos oss efter din utbildning/examen.
  • en arbetslivserfarenhet som gör stor skillnad på din CV. Att ha jobbat med människor som behöver stöd, visar dina kommande arbetsgivare att du har erfarenhet av att möta många olika personer utifrån deras behov. Det behövs i alla branscher
Din erfarenhet och kunskap
Vi gissar att du som söker till oss:

... lockas av ett arbete som är varierat och kräver stor kunskap om vård och omsorg och tycker mycket om att möta människor i olika situationer.
... är en kreativ person som vågar tänka själv och ta ansvar.
... trivs med att jobba i team och stötta dina kollegor.

Vi ser gärna att du har erfarenhet av omsorgsarbete sedan tidigare. God datorvana samt erfarenhet av dokumentation är också meriterande.

Goda kunskaper i det svenska språket i tal och skrift är ett krav.

Körkort är ett krav.

Övrigt
Lön: Vi tillämpar individuell lönesättning
Tillträdesdatum: Enligt överenskommelse (Sommarperioden är v.25-32)
Sista ansökningsdag: 2021-02-28
Facklig kontakt: Kommunal tfn 010-442 90 32

Ansökan
Välkommen att ansöka via knappen "Skicka ansökan" nedan. Vänta inte med att ansöka då vi gör urval löpande.

Vill du läsa mer om hur det är att jobba inom Nytida klicka här.Nytida ger stöd till barn, unga och vuxna för hela livets behov inom funktionsnedsättning och psykosocial problematik. Vi erbjuder boende, daglig verksamhet, stöd till individ och familj samt skola på cirka 400 enheter runt om i landet. Vi ska vara kvalitetsledande i allt vi gör och vår vision är att göra världen lite bättre, en människa i taget. Våra medarbetare arbetar med varje persons livskvalitet och trygghet i fokus. Nytida ingår i företagsgruppen Ambea. www.nytida.se
Mer info
Kontaktperson Nytida AB
Telefon 08 578 700 00
Område Jönköping stad
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Vård & Omsorg
Typ av anställning Vikariat
Sista ansökningsdag 28 feb 2021 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Nytida ger stöd till barn, unga och vuxna för hela livets behov inom funktionsnedsättning och psykosocial problematik. Vi erbjuder boende, daglig verksamhet, stöd till individ och familj samt skola på cirka 400 enheter runt om i landet. Våra 8 500 medarbetare stärker individen i att leva ett självständigt liv. Nytida ingår i företagsgruppen Ambea. Läs mer på nytida.se