Lärare/Speciallärare till Hyddans skola i Taberg!

Lärare/Speciallärare till Hyddans skola i Taberg!

Nu söker vi på Hyddans särskola en lärare/speciallärare för undervisning i en liten undervisningsgrupp, samt arbete med skolutveckling och pedagogisk kvalitet. Vi är i en spännande utvecklingsfas där du kan få en nyckelroll! Vi erbjuder internutbildning och flera förmåner inom ramen för din anställning. Sök tjänsten senast 15 mars.

Inom Nytida är vi i ständig utveckling. Hos oss kan du växa som person samtidigt som du gör skillnad för andra. Vår kultur genomsyras av våra värderingar - respekt, ansvar, enkelhet och kunskap.

Det här får du hos oss:
  • Möjlighet att arbeta i små undervisningsgrupper med hög personaltäthet.
  • En gemensam pedagogik för att ge den bästa omsorgen och stödet till våra omsorgstagare
  • Grundutbildning när du tillsvidareanställs inom Nytida samt kompetensutveckling via vår egen utbildningsorganisation Lära
  • Förmånsportal med rabatter och förmåner
  • Coachande och stöttande chefer nära dig
  • Karriär- och utvecklingsmöjligheter
Vi har även kollektivavtal, tjänstepension, försäkringar, friskvårdsbidrag och skobidrag.


Din roll


Enligt vårt pedagogiska ramverk arbetar vi med individen i centrum. I rollen som lärare, ingår att planera, genomföra och följa upp din undervisning och elevernas lärande. Det är också viktigt att skapa ett nära samarbete med vårdnadshavare till elever och övriga viktiga personer i elevernas nätverk.

Du deltar i kontinuerliga lärarmöten och deltar i elevhälsomöten.

Du tar en aktiv roll och utvecklar verksamheten tillsammans med hela skolans arbetslag.

Om Hyddans särskola
Hyddans särskola är en liten enhet i Taberg med 15-20 elever, som omges av engagerade och kompetenta pedagoger. Skolan ligger granne med en busshållsplats så om du vill resa kollektivt är det väldigt smidigt!

Vi är just på väg in i en spännande utvecklingsfas där du kan bli en nyckelspelare. Hos oss är det korta beslutsvägar, nära till skratt och ett starkt elevfokus. Vill du läsa mer om oss och vårt pedagogiska ramverk kan du göra det på https://nytida.se/skola

Din erfarenhet och kunskap
Vi söker dig som med stort engagemang och kunskap om specialpedagogik som får eleverna att växa och lära sig. Du har lärarexamen, gärna med inriktning mot specialpedagogik (eller kan tänka dig att skaffa det), alternativt erfarenhet av arbete med barn och ungdomar med funktionsnedsättning.

Som person är du strukturerad, prestigelös och flexibel. Du har ett tydligt och lågaffektivt bemötande. Du har förmågan att se elevers olika behov och styrkor samt att styra och följa upp verksamheten utifrån företagets pedagogiska mål, vision och ekonomiska ramar. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vill du läsa mer om hur det är att jobba inom Nytida klicka här.

Övrigt
Anställningsform: Tillsvidare med 6 månaders provanställning
Lön: Vi tillämpar individuell lönesättning
Tillträdesdag: Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag: 15 mars
För mer information kontakta: Malin Tornberg, rektor, 072-584 30 37
Facklig kontakt: Lärarförbundet tfn 0770-33 03 03

Ansökan
Välkommen att ansöka via knappen "Skicka ansökan" nedan. Vänta inte med att ansöka då vi gör urval löpande. Innan anställning ska du uppvisa ett aktuellt utdrag ur belastningsregistret.

Nytida ger stöd till barn, unga och vuxna för hela livets behov inom funktionsnedsättning och psykosocial problematik. Vi erbjuder boende, daglig verksamhet, stöd till individ och familj samt skola på cirka 400 enheter runt om i landet. Vi ska vara kvalitetsledande i allt vi gör och vår vision är att göra världen lite bättre, en människa i taget. Våra medarbetare arbetar med varje persons livskvalitet och trygghet i fokus. Nytida ingår i företagsgruppen Ambea. www.nytida.se
Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Utbildning, Lärare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 15 mars 2020 (20 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Nytida ger stöd till barn, unga och vuxna för hela livets behov inom funktionsnedsättning och psykosocial problematik. Vi erbjuder boende, daglig verksamhet, stöd till individ och familj samt skola på cirka 400 enheter runt om i landet. Våra 8 500 medarbetare stärker individen i att leva ett självständigt liv. Nytida ingår i företagsgruppen Ambea. Läs mer på nytida.se