Boendestödjare till Huluäng LSS-boende i Jönköping

Boendestödjare till Huluäng LSS-boende i Jönköping

Nu söker vi på Huluäng LSS-boende i Jönköping flera boendestödjare för att bygga vårt fantastiska team! Vi erbjuder utbildning och flera förmåner. Sök tjänsten senast 2021-08-31.

Inom Nytida är vi i ständig utveckling. Hos oss kan du växa som person samtidigt som du gör skillnad för andra. Vår kultur genomsyras av våra värderingar - respekt, ansvar, enkelhet och kunskap.

Det här får du hos oss:
  • Grundutbildning när du tillsvidareanställs inom Nytida samt kompetensutveckling via vår egen utbildningsorganisation Lära
  • Förmånsportal med rabatter och förmåner
  • Ledarskapsutbildade chefer nära dig
  • En gemensam pedagogik för att ge den bästa omsorgen och stödet till våra omsorgstagare
  • Karriär- och utvecklingsmöjligheter
  • Friskvårdsbidrag och skobidrag
  • Kollektivavtal
Ditt uppdrag
I rollen som boendestödjare utgår du från de boendes individuella behov och önskemål och ger stöd i det dagliga livet utifrån ett pedagogiskt förhållningssätt. Tillsammans med övriga medarbetare arbetar du med målet att göra dagen meningsfull och innehållsrik. Du stödjer och vägleder med bland annat personlig omvårdnad, måltider, medicinhantering, städning, samhällskontakter och kommunikation. En viktig del i arbetet är att stimulera och motivera den boende till att utveckla sina förmågor och att skapa möjligheter till en aktiv och meningsfull fritid. I dina uppgifter ingår även att dokumentera och planera utifrån genomförandeplaner.

Om Huluäng LSS-boende
Huluäng är ett serviceboende för vuxna med autism, utvecklingsstörning eller förvärvad hjärnskada. Vi riktar oss främst till yngre vuxna och har idag sex individer som bor hos oss. Många av våra boende har stora behov av stöd från personal vilket gör att din roll är väldigt viktig! Flera av de boende har under dagen en personal som enbart fokuserar på dem och deras behov. Detta gör att du alltid har kollegor omkring dig på boendet som kan stötta dig, samtidigt som du behöver kunna ta beslut på stående fot och arbeta självständigt med de boende.

Arbetsgruppen är stor och består av både ordinarie personal och timvikarier som jobbar tillsammans för att göra vardagen innehållsrik för våra boende. Vi har blandade åldrar och erfarenhet och lär oss av varandra!

Nära dig jobbar en gruppchef som arbetar stora delar av sin tid i verksamheten och finns som ett stöd för dig.

Din erfarenhet och kunskap
Vi gissar att du som söker dig till oss:
  • har en positiv grundsyn och ett starkt engagemang för människor
  • är ansvarskännande och har en personlig mognad
  • trivs med att jobba i team och stötta dina kollegor
B-körkort för manuell växellåda är ett krav för att vara aktuell för tjänsten.

Du har lägst gymnasieutbildning inom vård och omsorg eller annan likvärdig utbildning. Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete med målgruppen. Det är också meriterande om du har en pedagogisk utveckling, exempelvis stödpedagog, beteendevetare, socionom och liknande.

Du har god datorvana samt erfarenhet av dokumentation. Goda kunskaper i svenska i både tal och skrift är ett krav men i övrigt är inte ditt CV det viktigaste. Om du har rätt egenskaper, ger vi dig stöd och möjlighet att växa.

Övrigt
Anställningsform: Tillsvidare med 6 månaders provanställning, vi söker även långtidsvikariat 6 mån

Lön: Vi tillämpar individuell lönesättning

Tjänstgöringsgrad: 75-100%

Tillträdesdag: Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag: 2021-08-31
För mer information kontakta: Verksamhetschef Paula Krantz 0725216861
Facklig kontakt: Kommunal tfn 010-442 90 32

Ansökan
Välkommen att ansöka via knappen "Skicka ansökan" nedan. Vänta inte med att ansöka då vi gör urval löpande.

Vill du läsa mer om hur det är att jobba inom Nytida klicka här.

Nytida ger stöd till barn, unga och vuxna för hela livets behov inom funktionsnedsättning och psykosocial problematik. Vi erbjuder boende, daglig verksamhet, stöd till individ och familj samt skola på cirka 400 enheter runt om i landet. Vi ska vara kvalitetsledande i allt vi gör och vår vision är att göra världen lite bättre, en människa i taget. Våra medarbetare arbetar med varje persons livskvalitet och trygghet i fokus. Nytida ingår i företagsgruppen Ambea. www.nytida.se
Mer info
Kontaktperson Nytida AB
Telefon 08 578 700 00
Område Jönköping stad
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Vård & Omsorg
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 3 juli 2021 (48 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Nytida ger stöd till barn, unga och vuxna för hela livets behov inom funktionsnedsättning och psykosocial problematik. Vi erbjuder boende, daglig verksamhet, stöd till individ och familj samt skola på cirka 400 enheter runt om i landet. Våra 8 500 medarbetare stärker individen i att leva ett självständigt liv. Nytida ingår i företagsgruppen Ambea. Läs mer på nytida.se