Tekniker/bilskadereparatör

Tekniker/bilskadereparatör

Vi söker dig som vill arbeta som personlig servicetekniker eller bilskadereparatör i en av Sveriges modernaste bilverkstäder.

Du kommer att få arbeta med några av världens mest avancerade bilmodeller. Dagens bilar är laddade med teknik och i en ny bil finns det över 100 styrenheter som kommunicerar i olika nätverk. I våra verkstäder får du möjlighet att arbeta med den senaste tekniken, nyaste metoderna och avancerade verktyg för att serva och reparera bilarna framgångsrikt. Den snabba utvecklingen gör att vi satsar mycket på utbildningar, on-line-kurser med mera.

Som Personlig Servicetekniker i personbilsverkstaden planerar du själv din egen dag och har direktkontakt med dina kunder. Du möter upp när de besöker verkstaden och hjälper dem med varje steg i processen. Från mottagande, arbetsplanering, service och reparation till återlämning av bilen och slutligen betalning.

Arbetet som bilskadereparatör kräver metodkunskaper och färdigheter med verkstadens utrustning och verktyg. Har du dessutom en förmåga att arbeta i ett team, ett gott ordningssinne samt en djup känsla för yrkesstolthet och kvalitet? Om du känner att du är händig och kan jobba med av- och påmontering av skadade delar, då har du goda chanser att lyckas som bilskadereparatör i vår verkstad.

Hos oss är kunden alltid i fokus och vi vill leverera en upplevelse i världsklass. Vi hoppas att du vill arbeta i vårt härliga team.

Maila din ansökan till Anders Lund, Servicemarknadschef anders.lund@nybergsbil.se
Uppge vilken tjänst du är intresserad av.
Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Reparatörer, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.nybergsbil.se/lediga-tjanster/
Sista ansökningsdag 19 feb (33 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Nybergs Bil är ett privatägt bilföretag i andra generationen med ca 160 anställda i Jönköping, Nässjö och Eksjö. Vi omsätter över 1 miljard och säljer över 4 000 nya och begagnade bilar. Med Volvo, Renault, Ford och Dacia i vårt modellprogram erbjuder vi marknadens bredaste och säkraste personbilsprogram med allt ifrån Renault Clio, Ford Focus till Volvo XC90, samt Renault och Fords breda transportbilsprogram.

Vi erbjuder dessutom marknadens i särklass bredaste miljöbilsprogram. Hertz biluthyrning ingår i företagets verksamhet och vi har över 250 hyrbilar och transportbilar till ditt förfogande. Vi levererar allt som tillhör ditt bilägande.

Vår vision är att leverera en upplevelse i Världsklass.