Bilsäljare - Renault

Bilsäljare - Renault

Vi söker en Renaultsäljare i världsklass
Vill du var en del av ett vinnande team och arbeta i en snabb och spännande bransch med många utmaningar? Då har vi jobbet för dig.

Om oss på Nybergs Bil och Renault
Vår vision är Upplevelse i världsklass. Hela vår verksamhet genomsyras av visionen från att våra medarbetare ska trivas och utvecklas till att vi ger våra kunder en upplevelse i världsklass. Vi är i en expansiv fas och investerar i både personal och fastigheter. Hos oss får du möjlighet att utvecklas, ta ansvar och chans till goda förtjänstmöjligheter.

Renault är en av världens största biltillverkare och de satsar på att fördubbla sina marknadsandelar inom de närmsta åren. De satsar enorma summor i utveckling kring säkerhet, design och alternativa drivmedel. Renault har som målsättning att vara ledande inom el-segmentet och kommer inom kort lansera 8 nya elbilar.

Om tjänsten
Du är duktig på att skapa långsiktiga relationer och du ansvarar för hela försäljningsprocessen ifrån första mötet, provkörning, offert till leverans av bilen. Du hjälper kunden att välja tillbehör, serviceavtal, finansieringslösning och försäkring. Vi arbetar i team och sätter kunden i fokus. Stor del av arbetet består av proaktiv bearbetning där du tar första kontakten med kunden. Våra verktyg är ofta digitala medel som mail, chatt, crm och telefon. För rätt person finns det möjlighet att utveckla affären och få mer ansvar.

Vi söker följande
Vi söker dig som är driven, disciplinerad och gillar att göra affärer. Du är van att arbeta med digitala medel och vi hoppas att du har följande egenskaper:

  • Erfarenhet av proaktivt arbete och uppsökande verksamhet
  • Hög social kompetens
  • Erfarenhet av försäljning
  • Van vid dagens teknik och intresserad framtidens
  • Vana att arbeta med målstyrning ochansvara för egen prestation
Tjänsten är heltid med 6 månaders provanställning. Placeringsort Jönköping.

Vi arbetar löpande med urvalsprocessen och tjänsten kan bli tillsatt innan senaste ansökningsdatum. Sök omgående, senast 30 juni.

Ansökan mailas omgående till David Bjenning, märkeschef Renault, david.bjenning@nybergsbil.se Eventuella frågor besvaras av David på 036-30 46 03.
Mer info
Kontaktperson David Bjenning
Telefon 036-30 46 03
Område Jönköping stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.nybergsbil.se/lediga-tjanster/
Sista ansökningsdag 30 juni 2019 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Nybergs Bil är ett privatägt bilföretag i andra generationen med ca 160 anställda i Jönköping, Nässjö och Eksjö. Vi omsätter över 1 miljard och säljer över 4 000 nya och begagnade bilar. Med Volvo, Renault, Ford och Dacia i vårt modellprogram erbjuder vi marknadens bredaste och säkraste personbilsprogram med allt ifrån Renault Clio, Ford Focus till Volvo XC90, samt Renault och Fords breda transportbilsprogram.

Vi erbjuder dessutom marknadens i särklass bredaste miljöbilsprogram. Hertz biluthyrning ingår i företagets verksamhet och vi har över 250 hyrbilar och transportbilar till ditt förfogande. Vi levererar allt som tillhör ditt bilägande.

Vår vision är att leverera en upplevelse i Världsklass.