Kundtjänstmedarbetare / orderhandläggare till Nimex AB, Jönköping / Mullsjö

Kundtjänstmedarbetare / orderhandläggare till Nimex AB, Jönköping / Mullsjö

Kundtjänstmedarbetare / orderhandläggare
Mullsjö

Nimex har ett ökat behov av att stärka upp kundtjänst.

Arbetsuppgifter
I takt med digitalisering skall du arbeta med att förstärka kundtjänst och arbeta reaktivt med de som kontaktar oss via telefon och mail. Du kommer att arbeta med orderhandläggning och hjälpa kunder som beställer via webb. Vid beställningar behöver vi göra handpåläggning, granska och göra beställningarna produktionsklara.

Du kommer att supporta kring leveranser, praktiska detaljer och ge rådgivning. Kundtjänst skall vara ansiktet utåt mot reklamationer. Tjänsten innebär även att underlätta kommunikationen mellan kunder och produktionen gällande beställningar, materialfrågor och leveranstider.

Vi erbjuder
I denna roll kommer du vara med och utveckla våra rutiner för hur kommunikationen skall fungera internt och externt mot våra kunder. Söker du en arbetsplats med högt tempo, mycket energi och snabba beslut så är vi rätt arbetsgivare för dig. Vi kommer kunna erbjuda dig trygga och bra anställningsvillkor då vi bland annat har kollektivavtal via Teknikföretagen.

"Som ledare och chef är min ambition att engagera medarbetare i processer och fördela ansvar med en tydlig struktur vilket resulterar i en stimulerande miljö, bygger lojalitet för en hållbar verksamhet."

Läs mer om vad Mikael Ringvall har att säga om tjänsten och företaget på https://career.masterhelp.se/nimex

Din profil
För denna tjänst skall du vara kommunikativ och förstå lagspelet då vi skall bli bättre på att kommunicera internt. Du har erfarenhet av att hantera kunder och deras behov på telefon och du har förmåga att vara saklig och rationell i ditt agerande. Om du har arbetat i någon form av säljfunktion tidigare ser vi det som meriterande.

Du kommer arbeta tight med dina kollegor i Mullsjö, vilket kommer kräva att du bor inom skäligt pendlingsavstånd till Mullsjö.

Kontakt
För frågor kring tjänsten och processen, vänligen kontakta platschef Mikael Rinvall på 070-830 54 42. För frågor kring tjänsten kan du även kontakta Säljpoolens rekryteringskonsult Hampus Johansson på 031-704 51 94.

Urval och intervjuer sker löpande.

Välkommen med din ansökan!

Your browser does not support the video tag.

Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Service & Kundtjänst
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Säljpoolen AB
Sista ansökningsdag 21 maj 2021 (41 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Nimex utvecklar och tillverkar solskyddsprodukter för inom- och utomhusbruk; samtliga med utgångspunkten att göra det lättare att styra över bländning, energi och temperatur och samtidigt bidra till spännande design och arkitektur. Vårt huvudkontor finns i Mullsjö strax utanför Jönköping, och här producerar vi den största delen av våra solskyddsprodukter. Så långt det är möjligt tillverkar och utvecklar vi samtliga komponenterna till våra produkter själva. I koncernen ingår konsumentkedjan SunOff AB. Tillsammans är vi ca 100 anställda och omsätter ca 150M SEK.

Sökord: kundservice, kundservicemedarbetare