Administratör till PreZero I Jönköping

Administratör till PreZero I Jönköping

Just nu söker PreZero i Jönköping en ny talang till rollen som Administratör. Tjänsten är tidsbestämd till augusti 2023 med eventuell förlängning och anställning på PreZero. Här får du både ett roligt jobb och ovärderlig arbetslivserfarenhet, oavsett vad du kommer att arbeta med i framtiden. Dessutom får du möjlighet att arbeta tillsammans med trevliga och engagerade kollegor! Visst låter det kul? Vänta inte med din ansökan!

Om Tjänsten!

I den här rollen kommer du framför allt att ha daglig kontakt med kunder, kollegor, leverantörer och se till att den dagliga administrationen löper på smidigt och ansvara för kundmottagningen och besvara telefonsamtal. I jobbet ingår även att ansvara för avdelningens administrativa arbete, registrera ärenden och förmedla dem till rätt personer på företaget, ge administrativt stöd till chefer och andra medarbetare och analysera och åtgärda problem som kan uppstå i verksamhetens administration. Du kommer att ingå i teamet på administrationsenheten och arbeta i trevliga, ljusa och trivsamma lokaler Jönköping.

I jobbet ingår till exempel att
  • registrera inkommande ärenden
  • administrera kontakter i företagets CRM-system
  • hantera enklare ekonomiuppgifter
  • hantera post
  • registrera verifikat
  • telefon och mail
Vem är du?

På PreZero tror vi att de flesta människor kan lära sig det mesta så länge de är nyfikna och har rätta viljan. Därför behöver du ingen specifik utbildning från universitet eller högskola för att söka den här tjänsten. Det vi kräver av dig är ett genuint intresse för dokumentering, administration och andra förekommande arbetsuppgifter samt ett övergripande kvalitetstänk. Du är utåtriktad och har en exceptionell förmåga att se lösningar. Vi är ett välkomnande arbetslag som tror på att ha kul tillsammans, både under och efter arbetstid. Nu letar vi efter dig som uppskattar en arbetsplats och kollegor som kan utmana och stimulera dig!

Vi önskar även att du
  • har gymnasial utbildning
  • har goda kunskaper i svenska i tal och skrift
  • har goda kunskaper i Microsoft Office-paketet.
  • har arbetat med kundkontakt tidigare.
Vill du veta mer?

Den här tjänsten innebär att du kommer att bli anställd av Nexer Recruit men du kommer att tillbringa dina arbetsdagar hos PreZero. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Stefan Larsson på telefonnummer: 0730-846816 eller via e-post: stefan.larsson@nexergroup.com. Söktjänsten senast 2022-06-26.

Vi ser fram emot att höra från dig!
Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 28 juni 2022 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

PreZero är en hållbar samarbetspartner inom återvinning och avfallshantering på lokal, nationell och global nivå. Läs mer om vår verksamhet i Sverige och i världen på vår hemsida Prezero.com, våra värderingar, vår historia och vårt kundfokus. PreZero erbjuder effektiva avfalls- och återvinningslösningar med fokus på kundens behov och långsiktig hållbarhet. I vår vardag är kundnytta lika med miljönytta. Vi tar hand om allt restmaterial från kundernas verksamhet och förädlar det genom återvinning och/eller energiutvinning. Som en del av den internationella miljökoncernen PreZero, med verksamhet i drygt 11 länder, är vi en samarbetspartner att räkna med.