Group IT Infrastructure Manager till Nefab

Group IT Infrastructure Manager till Nefab

Nefab söker en Group IT Infrastructure manager som ska ansvara för koncernens centrala IT-infrastruktur. Vi är mitt uppe i en spännande tillväxtresa där mycket fokus läggs på att utveckla och standardisera vår IT-miljö. Tjänsten är placerad på koncernens huvudkontor i Jönköping och rapporterar till Chief Information Officer.

Dina arbetsuppgifter
Som Group IT Infrastructure Manager har du en nyckelroll i att utveckla vår globala IT-miljö. Merparten av IT-infrastrukturen är outsourcad och du blir därmed kontaktperson mot flera av våra leverantörer av central IT-infrastruktur och IT-helpdesk. Området central IT-infrastruktur omfattar servrar, nätverk och molntjänster såsom O365 och Azure.

En stor del av arbetet kommer att vara att driva förbättringsarbeten som leder till att effektivisera IT-infrastrukturen med tillhörande rutiner. En viktig del av jobbet blir att följa med i utvecklingen och förstå hur Nefab kan applicera nya tjänster och tekniker.

Din profil
Vi ser att du har relevant utbildning i kombination med ett genuint och brett intresse för IT. Vidare har du minst fem till tio års relevant erfarenhet av IT-drift/infrastruktur, gärna som specialist i Microsofts produkter. Det är även meriterande om du har kunskaper inom Office365 och Azure. Vårt koncernspråk är engelska och goda kunskaper i både skrift och tal är därför ett krav.

Rollen är bred och du kommer vara ansvarig för flera områden, vi ser därför att du bör ha ett strukturerat arbetssätt, hög drivkraft och god initiativförmåga. Våra värdeord är Simplicity, Respect och Empowerment, vilket vi ser ska vara en passande beskrivning av dig.

Anställningsvillkor
Tjänsten är på heltid med tillträde snarast eller enligt överenskommelse. Resor kan förekomma. Placeringsort är Jönköping.

Kontakt
Rekryteringen sker löpande. För frågor kontakta rekryteringskonsult Carolina Sanderberg, carolina.sanderberg@codeq.se, 0370-12300.
Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Data & IT, IT-Konsult
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 23 nov (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Nefab, founded in 1949, delivers complete packaging solutions to global industrial groups, with a focus on the Telecom, Energy, Aerospace, Vehicles and Healthcare Equipment industries. Nefab has about 2400 employees in Europe, North and South America and Asia. Sales in 2017 amounted to 3.8 billion SEK. Owners of the Group are the Nordgren/Pihl family and FAM AB.