Verksmaskinist

Verksmaskinist

Verksmaskinist - Asfaltverk

Affärsområde NCC Industry är en nordisk organisation specialiserad på hållbara lösningar inom asfalt, stenmaterial, grundläggning och vägbeläggning. Genom kundanpassade koncept och moderna arbetsmetoder kan vi erbjuda dig ett spännande arbete i en utvecklande miljö

Rollen hos oss
I rollen som verksmaskinist ingår att styra tillverkningen med hjälp av datoriserad processtyrning, samt reparations- och underhållsarbete. Normal säsong för asfaltsproduktion är perioden april tom december, resterande tid ägnas åt underhåll. Under säsong förekommer varierande arbetstider.

Dina erfarenheter
Vi ser gärna att du har stort intresse i att använda data i arbetet. Reparations och svetskunskaper liksom förarbevis för hjullastare är meriterande. För att klara av arbetet så måste du behärska svenska i tal och skrift.

Dina egenskaper
Som person är du serviceinriktad, plikttrogen, självständig och utåtriktad. Du förstår vikten av att skapa goda relationer såväl internt som externt. Du är flexibel och stresstålig.

Ytterligare information
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Provanställning kan komma att tillämpas. Placering i Ubbarp, som ligger ca 1 mil utanför Jönköping, men arbete på andra arbetsplatser inom området kan förekomma. B-körkort krävs för anställning och tillgång till egen bil är en fördel.

Vi erbjuder
Här på NCC erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare. Vi är stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö.

Ansökan
Vill du veta mer om tjänsten? Kontakta Mathias Ingeborn, tfn 0702-05 23 69. Urval sker löpande. Sista ansökningsdag är den 13 okt 2018. Din ansökan och CV registrerar du nedan.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Maskinarbete
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.ncc.se
Sista ansökningsdag 13 okt (19 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

NCC är ett av de ledande nordiska bygg- och fastighetsutvecklingsföretagen med en omsättning på 53 Mdr SEK och 17000 anställda 2016. Med Norden som hemmamarknad är NCC verksamt inom hela värdekedjan - utvecklar kommersiella fastigheter och bygger bostäder, kontor, industrilokaler och offentliga byggnader, vägar och anläggningar samt övrig infrastruktur. NCC erbjuder även insatsvaror för byggproduktion samt tillhandahåller beläggning och vägservice. NCC skapar framtidens miljöer för arbete, boende och kommunikation med ett ansvarsfullt byggande som ger hållbart samspel mellan människa och miljö. Vår vision är förnya vår bransch och erbjuda de bästa hållbara lösningarna.