Site Manager/Platschef Vägservice

Site Manager/Platschef Vägservice

Affärsområde NCC Infrastructure är en nordisk organisation specialiserad på hållbara lösningar inom infrastruktur, anläggningsarbeten, markarbeten och vägservice. Genom kundanpassade koncept och moderna arbetsmetoder kan vi erbjuda dig ett spännande arbete i en utvecklande miljö.

Då både arbetsuppgifter och ansvarsområden varierar till viss del mellan olika projekt får du också möjlighet till både utveckling och nya utmaningar.

Rollen hos oss
Som Site Manager kommer du ansvara för projektets planering och genomförande. Du skall leda, driva och utveckla arbetsplatsens verksamhet med god lönsamhet. Du kommer samverka med nuvarande kund Trafikverket men skall även bearbeta marknaden och utveckla nya kundkontakter. Du har det samlade ansvaret för verksamheten vilket innefattar ledning och styrning samt ekonomi och personalansvar m.m.

Dina erfarenheter
Vi söker dig som har en teknisk utbildning, du har med fördel en högskoleutbildning inom väg/teknik eller annat lämpligt område. Du har erfarenhet från drift och underhåll av infrastruktur och/eller anläggningsbyggande samt gärna erfarenhet av personal- och budgetansvar. Du skall ha lätt för att uttrycka dig i tal och skrift samt en god datorvana. Goda administrativa och ekonomiska kunskaper samt ett strukturerat arbetssätt är en förutsättning. B-körkort är ett krav.

Dina egenskaper
Vi söker dig som är en drivande och affärsmässig person. Du motiveras av att utveckla och förbättra verksamheten samt av att uppnå goda resultat. Du har en förmåga att skapa och utveckla goda kundrelationer samt engagera medarbetare som hjälper till att utveckla verksamheten. Du är bekväm att arbeta med uppföljning och dokumentation i verksamhetssystem och förstår vikten av god ordning och reda. Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Ytterligare information
Anställningen är en tillsvidareanställning, vid behov tillämpas provanställning. Placeringsort är Jönköping. I tjänsten ingår beredskap/jourverksamhet.

Vi erbjuder
Här på NCC erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare.

Vi är stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö. Hos oss är det du som påverkar din utveckling.

Kontaktpersoner
Vill du veta mer om tjänsten kontakta Area Manager Johan Bjurström, tel 0142-836 71. Urval ske löpande så ansök därför så snart som möjligt, dock senast 2019-06-20.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.ncc.se
Sista ansökningsdag 20 juni 2019 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

NCC är ett av de ledande nordiska bygg- och fastighetsutvecklingsföretagen med en omsättning på drygt 57 Mdr SEK och 16 500 medarbetare. Med Norden som hemmamarknad är NCC aktiva inom värdekjedjan - utvecklar kommersiella fastigheter och bygger bostäder, kontor, industrilokaler och offentliga byggnader, vägar och anläggningar samt övrig infrastruktur. NCC erbjuder även insatsvaror som används vid konstruktion och tillhandahåller beläggnings- och vägtjänster. NCC skapar framtida miljöer för arbete, boende och kommunikation baserad på en ansvarig byggverksamhet som leder till en hållbar interaktion mellan människor och miljö.