Site Manager Beläggning

Site Manager Beläggning

Är du en god ledare med erfarenhet inom entreprenadbranschen. Drivs du av att driva projekt och göra affärer? Då kan du vara vår nästa Site Manager i Jönköping!

Här är dina nya utmaningar

I din roll som Site Manager har du det övergripande ansvaret för verksamheten i regionen. Det innebär att du har fullt ekonomiskt, produktions och personalansvar för 4 tjänstemän.

Vidare kommer du att driva projekt enligt tidplan, budget och ansvara för kvalitets, miljö- och arbetsmiljöplaner följs. Därtill kommer du att ansvara för kontraktsfrågor, vara delaktig i anbud och kalkylarbete. Du kommer även att arbeta med att sätta mål för den långsiktiga planeringen av verksamheten.

De här erfarenheterna och kunskaperna önskar vi att du har

För att vara framgångsrik i rollen har du en byggteknisk utbildning med ett par års erfarenhet från entreprenad, beläggning, drift eller fiberbranschen. Du har erfareneht av att arbeta med kalkyl och kundrelationer.

Som person är du en bra ledare, som gillar att arbeta med och motivera medarbetare. Du är tydlig, kommunikativ, affärsmässig, strukturerad och trivs med att arbeta administrativs såväl som ute hos kunder.


Ytterligare information


Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering på vårt kontor i Jönköping.

Vi erbjuder

Här på NCC erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare.

Vi är stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö. Vi har en bra variation på arbetsplatser där du kommer att möta olika typer av utmaningar och snabbt få möjlighet till ansvar.

Hos oss är det du som påverkar din utveckling.

Vill du veta mer om tjänsten?


För frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Area Manager, Johan Berg på telefon 0700-88 87 60. Har du frågor kring rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta HR-Specialist, Jonas Andersson på telefon 0790-78 79 39.

Urval sker löpande dock senast 2018-11-24. Ansök därför så snart som möjligt.

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.ncc.se
Sista ansökningsdag 24 nov (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

NCC är ett av de ledande nordiska bygg- och fastighetsutvecklingsföretagen med en omsättning på 53 Mdr SEK och 17000 anställda 2016. Med Norden som hemmamarknad är NCC verksamt inom hela värdekedjan - utvecklar kommersiella fastigheter och bygger bostäder, kontor, industrilokaler och offentliga byggnader, vägar och anläggningar samt övrig infrastruktur. NCC erbjuder även insatsvaror för byggproduktion samt tillhandahåller beläggning och vägservice. NCC skapar framtidens miljöer för arbete, boende och kommunikation med ett ansvarsfullt byggande som ger hållbart samspel mellan människa och miljö. Vår vision är förnya vår bransch och erbjuda de bästa hållbara lösningarna.