Reparatör

Reparatör

Rollen hos oss

Vi söker en reparatör för vår krossanläggning i Ubbarp, Jönköping. Arbetet består av uppstart och att genomföra reparations- och underhållsarbete, både akuta reparationer och dagligt underhåll.

Dina erfarenheter

Du ska ha goda reparationskunskaper, gärna med erfarenhet från krossar och siktanläggningar. Du har erfarenhet av elektronik, hydraulik, samt el- och gassvetsning. Erfarenhet av att kunna läsa el- och/eller hydraulschema är meriterande.

Dina egenskaper

Vi söker dig som tycker om att jobba i en liten, sammansvetsad grupp. Du är lyhörd, serviceinriktad och tycker om att arbeta med människor. Ordning och reda samt att ha ett gediget säkerhetstänk på arbetsplatsen är en självklarhet för dig. Du är ansvarstagande, flexibel och gillar att lösa uppgifter oavsett om arbetsuppgiften är planerad i förväg eller kommer oväntat.

Det är viktigt att du är öppen för att utföra en variation av förekommande arbetsuppgifter och är positiv till att hjälpa till inom andra arbetsområden. Det är av yttersta vikt att du står bakom våra värderingar Ärlighet, Tillit och Respekt.

Ytterligare information

Anställningen är en tillsvidareanställning. Provanställning kan komma att tillämpas. Placeringsort är Ubbarp, Jönköping, men vid enstaka tillfälle kan arbetet behöva förläggas på annan ort.

B-körkort är ett krav, BE-körkort är meriterande. Förarbevis för lastmaskin är meriterande.

Vi erbjuder

Här på NCC erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare.

Vi är stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö.

Hos oss är det du som påverkar din utveckling.

Vill du veta mer om tjänsten?

Kontakta gärna Site Manager Alex Karlsson, 0790 78 73 15.

Varmt välkommen med din ansökan senast 30 juni 2020. Urval sker dock löpande och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare än sista ansökningsdag.
Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Reparatörer
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.ncc.se
Sista ansökningsdag 30 juni 2020 (36 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

NCC är ett av de ledande företagen i Norden inom bygg, infrastruktur och fastighetsutveckling med en omsättning på ca 58 Mdr SEK och 15 500 anställda 2019. Vår vision är att förnya vår bransch och erbjuda de bästa hållbara lösningarna. Vårt arbete genomsyras av våra värderingar; Ärlighet, Respekt, Tillit och Framåtanda.