Projektinköpare Building

Projektinköpare Building

Att köpa är väl ingen konst, det kan väl alla, eller?

Stora delar av NCC:s omsättning är inköp och därmed är rollen som projektinköpare en oerhört viktig funktion.

Intressant för dig?

Här får du alla möjligheter att vara med och påverka företagets resultat genom att göra riktigt bra inköp, som är bra för både NCC och våra leverantörer. I din roll som projektinköpare har du en central roll i projektet då du genomför och samordnar i stort sett samtliga inköp. Ibland är inköpen väldigt enkla och smidiga men ibland är de mer komplicerade. Du köper in allt från under-entreprenörer till olika specialmaterial vilka kan var helt unika. Här kommer din förmåga att hitta lösningar in samt att säkerställa att vi hittar rätt leverantör.

Ett strukturerat inköpsarbete leder till ökad lönsamhet. Du är en generalist med lokal närvaro som jobbar nära kund så att du genom ärlighet och tillit kan finna de kundspecifika lösningar som ibland krävs. En viktig del i inköpsarbetet är hur vi etablerar och hanterar våra leverantörer. Vi måste säkerställa eventuella risker samt att vi lever upp till uppsatta krav på miljömässig och social hållbarhet.

Till ditt stöd finns kollegorna i inköpsgruppen samt ett internt nätverk med allt ifrån produktion till specialister inom juridik, miljö, energi och virtuellt byggande. NCC har dessutom ett av branschens bästa inköpssystem i form av inköpsportalen som kommer att hjälpa dig i din vardag.

En annan del uppdraget är att ständigt utmana inköpsarbetet så att vi ligger i framkant. Därför är det viktigt att du ser till att använda din kompetens i varje enskilt arbete.

Din erfarenhet

Att köpa är en konst som inte alla behärskar. Om du känner att du är en duktig förhandlare som förstår entreprenadjuridiken AB och ABK, kan granska och skriva avtal samt är skicklig på att hitta tekniska och affärsmässigt fördelaktiga lösningar. vill vi gärna träffa dig!

Avdelning Building Sydost

Avdelning bygger allt från bostäder till kommersiella fastigheter. Vi bedriver verksamhet i Småland, Blekinge och Skaraborg. Tillsammans med dina ca 350 kollegor inom avdelningen ska ni ta er an många spännande byggprojekt inom såväl nyproduktion som renovering- och tillbyggnadsprojekt.

Jan Nordqvist är gruppchef för inköp och tillsammans med honom och ytterligare åtta projekt-inköpare leder ni inköpsarbetet på avdelningen.

Ytterligare information

Tjänsten är en tillsvidareanställning. B-körkort är ett krav. Placeringsort blir på någon av våra huvudorter i avdelningen Jönköping, Skövde, Växjö alternativt Kalmar.

Hör gärna av dig om du behöver mer information. Kontakta gärna Jan Nordqvist, gruppchef för inköp, jan.nordqvist@ncc.se, 070-579 29 57 alternativt Peter Andersson, specialistchef, peter.m.andersson@ncc.se, 070-397 45 87.

Välkommen med din ansökan! Registrera ditt CV nedan. Urval sker löpande dock senast den 5 december 2019.

NCC är ett av de ledande nordiska bygg- och fastighetsutvecklingsföretagen med en omsättning på närmare 57 Mdr SEK och 16 500 medarbetare (2018). NCC skapar framtidens miljöer för boende, arbete och kommunikation med ett ansvarsfullt byggande som ger hållbart samspel mellan människa och miljö.

Annonssäljare och säljare av rekryteringstjänster undanbedes kontakta NCC för detta uppdrag.
Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Ekonomi, Inköpare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.ncc.se
Sista ansökningsdag 5 dec 2019 (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

NCC är ett av de ledande nordiska bygg- och fastighetsutvecklingsföretagen med en omsättning på drygt 57 Mdr SEK och 16 500 medarbetare. Med Norden som hemmamarknad är NCC aktiva inom värdekjedjan - utvecklar kommersiella fastigheter och bygger bostäder, kontor, industrilokaler och offentliga byggnader, vägar och anläggningar samt övrig infrastruktur. NCC erbjuder även insatsvaror som används vid konstruktion och tillhandahåller beläggnings- och vägtjänster. NCC skapar framtida miljöer för arbete, boende och kommunikation baserad på en ansvarig byggverksamhet som leder till en hållbar interaktion mellan människor och miljö.