Har du förmågan att leda och engagera en grupp? Har du också erfarenhet av att driva byggprojekt mellan 100 - 150 miljoner?

Vi behöver förstärka vår organisation i Jönköping då vi har ett par större pågående projekt och ett par kommande. Därför söker vi nu efter vår nya Platschef som vill ta sig an något av våra större partnering projekt i Jönköping. Till din hjälp har du kompetenta specialister och hög grad av digitala verktyg, allt för att överträffa våra kunders förväntningar

Rollen som Platschef

Du kommer inneha det övergripande ansvaret för ett av våra projekt i Jönköping som du leder och driver i linje med NCC:s riktlinjer samt utifrån vår tidsplanering, ekonomi och mål för projektet. Hos oss har du även personalansvar för en grupp med yrkesarbetare. Projektet drivs i samverkan vilket kräver god samarbetsförmåga med interna såväl som externa parter.

En annan viktig uppgift för dig blir att se till att det råder ordning och reda på din arbetsplats då detta underlättar för alla att nå de högt ställda krav och mål vi ställer för en säker arbetsmiljö. Vi tror dessutom att det även bidrar till en bättre kvalitet i det projektet vi överlämnar till kunden.

Vi vill vara en lärande organisation och har återkommande platschefsträffar där du får möjlighet att utbyta erfarenheter med dina kollegor. Vi strävar dessutom efter att arbeta med de senaste tekniska plattformarna inom digitalt byggande.

Din profil

För att kvalificera till tjänsten som platschef har du en examen som högskole- eller gymnasieingenjör med bygginriktning eller likvärdig utbildning. Vi ser även att du har minst ett par års erfarenhet från rollen som platschef eller från fastighetssidan där du har genomfört ett antal projekt från start till färdigställande. Du bör ha kunskap kring olika typer av kontraktsformer.

Först och främst söker vi dig som är en uppskattad ledare. Du bör ha förmågan att leda och fördela arbeten av en större grupp och skapa motivation och engagemang bland dina medarbetare.

Som person behöver du ha stark affärsförmåga och se möjligheter när andra ser problem och du motiveras av att tackla utmaningar och driva en effektiv produktion. Du skapar och utvecklar goda relationer. Vi förutsätter att du är duktig på att planera och organisera i ditt arbete och är bekväm med användningen av våra digitala hjälpmedel.

Ytterligare information

Tjänsten är tillsvidare med placering på projekt i Jönköpings kommun med omnejd.

Kontakt och ansökan

Tycker du tjänsten låter intressant och vill veta mer når du Projektchef, Mats Larsson på telefon 0706 - 816116 alternativt Produktionschef, Magnus Nilsson på telefon 0703 - 518666

Har du frågor kring rekryteringsprocessen når du Jonas Andersson, rekrytering på 0790-78 79 39. Registrera din ansökan och CV nedan, gärna så snart som möjligt, dock senast 2021-04-23.

Om oss

På NCC blir du en del i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas tillsammans.

Varje dag tar våra över 15 500 medarbetare beslut som förbättrar människors vardag, både idag och i morgon. Här arbetar du i en stark gemenskap tillsammans med engagerade och professionella kollegor som drivs av att lära nytt, nå uppsatta mål, dela erfarenheter och göra verklig skillnad tillsammans. Vi utmanar oss själva för att driva utvecklingen och skapar hållbara lösningar som för samhället framåt med ny kunskap.

Som ett av Nordens ledande bygg- och fastighetsutvecklingsföretag utvecklar vi kommersiella fastigheter och bygger skolor, sjukhus, bostäder, vägar, broar samt annan infrastruktur som formar vårt sätt att leva, arbeta och resa i samhället. Genom vår industriverksamhet erbjuder vi produkter och tjänster med inriktning på stenmaterial, asfaltsproduktion, beläggningsuppdrag och grundläggning.

Vi värnar ett hållbart arbetsliv med starkt fokus på säkerhet, personlig utveckling och balans mellan jobb och fritid.

NCC ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför.

Annonssäljare och säljare av rekryteringstjänster undanbedes kontakta NCC för detta uppdrag.
Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.ncc.se
Sista ansökningsdag 23 apr 2021 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

NCC är ett av de ledande företagen i Norden inom bygg, infrastruktur och fastighetsutveckling med en omsättning på ca 58 Mdr SEK och 15 500 anställda 2019. Vår vision är att förnya vår bransch och erbjuda de bästa hållbara lösningarna. Vårt arbete genomsyras av våra värderingar; Ärlighet, Respekt och Tillit.