NCC Building i Jönköping söker Inköpare

NCC Building i Jönköping söker Inköpare

På NCC utmanar vi oss själva för att skapa en bättre morgondag med hållbara lösningar av högsta klass. Vårt arbete genomsyras av våra värderingar; ärlighet, tillit, respekt och framåtanda.
Nu söker vi en inköpare med placering i Jönköping, är Du den vi letar efter?


Om Rollen
Som inköpare hos NCC blir du involverad från anbudsfasen till projektets genomförande. Du ingår i ett projektteam där du ansvarar för projektets inköp, leverantörsval, genomföra förhandlingar samt med vald leverantör komma till avslut och skriva kontrakt. Som stöd har du ett väl anpassat inköpssystem samt många erfarna kollegor.
Du arbetar i nära samarbete med övriga i projektteamet, såsom anbudsingenjörer, platschefer, entreprenadingenjörer och projekteringsledare.

Inom NCC strävar vi efter att kombinera kostnadseffektiva projektinköp genom gemensamma avtal och resurser, för att utnyttja fördelarna med att vara ett stort företag. Som projektinköpare blir du en nyckelperson som kombinerar olika inköp/avtal på bästa sätt och driver NCC-koncernens gemensamma inköpsmål och strategier.

Är du...
  • Noggrann och strukturerad och gillar att göra affärer samt hitta bra och fördelaktiga lösningar?
  • En lagspelare som trivs med att samarbeta nära kollegor och externa kunder och medarbetare?
  • Någon som utgår från ett win-win tänk och har en affärsmässighet utifrån goda etiska grunder?
Har du...
  • Byggteknisk utbildning på lägst gymnasienivå eller motsvarande?
  • Några års arbetslivserfarenhet?
  • Goda språkkunskaper i svenska och engelska?
  • Har du dessutom kunskaper inom entreprenadjuridik?
I så fall tycker vi att du ska söka tjänsten hos oss!

Varför?
Att jobba inom NCC innebär frihet och ansvar i kombination, och det finns goda möjligheter att forma din egen karriär och prova på nya utmanande uppgifter. Utbildning och fortbildning är en självklar del av att arbeta hos oss, och vi ser att utbildning är ett viktigt komplement till den utveckling du får dagligen genom att jobba i utmanande projekt. Vi erbjuder en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas - i en alltid lika spännande bransch!

Urvalet sker löpande, så skicka in din ansökan redan idag, dock senast 25 november.

Vill du veta mer?
Tveka inte att kontakta Specialistchefgruppchef Robert Lindblad, robert.lindblad@ncc.se
070-819 19 36
Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Transport & Logistik, Inköp
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.ncc.se
Sista ansökningsdag 25 nov (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

NCC är ett av de ledande nordiska bygg- och fastighetsutvecklingsföretagen med en omsättning på 53 Mdr SEK och 17000 anställda 2016. Med Norden som hemmamarknad är NCC verksamt inom hela värdekedjan - utvecklar kommersiella fastigheter och bygger bostäder, kontor, industrilokaler och offentliga byggnader, vägar och anläggningar samt övrig infrastruktur. NCC erbjuder även insatsvaror för byggproduktion samt tillhandahåller beläggning och vägservice. NCC skapar framtidens miljöer för arbete, boende och kommunikation med ett ansvarsfullt byggande som ger hållbart samspel mellan människa och miljö. Vår vision är förnya vår bransch och erbjuda de bästa hållbara lösningarna.