Underhållstekniker

Om jobbet

Arbetsbeskrivning

Som underhållstekniker ansvarar du och dina kollegor för att säkerställa produktionsutrustningens driftsäkerhet. Service och reparationer av utrustningen både akut och förebyggande är dagligt förekommande arbetsuppgifter. Det är stor efterfrågan på produkterna och därför behövs det ständigt förbättring och uppföljning av maskinernas tillgänglighet. Därför är du en viktig del i förbättringsarbetet.

Du kommer initialt arbeta Helgskift. Underhållsteknikerna arbetar alltid minst i team om två under arbetspassen. Du rapporterar till underhållschefen.

Din profil

Underhållsavdelningen är en viktig byggsten för att företagets produktion ska fortlöpa utan störningar. Därför tror vi att du som söker är en prestigelös, serviceinriktad och samarbetsvillig person som trivs med att arbeta i grupp. Vidare har du en analytisk förmåga att identifiera, föreslå och genomföra förbättringar på produktionsutrustningen.

Krav
  • Arbetslivserfarenhet inom teknik (servicetekniker inom liknande område, bilmekaniker, industrielektriker eller styr- och reglertekniker)
  • Kunskaper i mekanik och pneumatik alternativt el.
  • Goda kunskaper i svenska och engelska.
Meriterande:
* El-behörighet

* PLC programmering
Jobbfakta
Publicerad

3 dagar sedan

Sista ansökningsdag

30 sept

Om företaget

För kunds räkning, belägen i Gränna, söker vi nu underhållstekniker.
Kundföretaget är en ledande global leverantör av elektroniska komponenter.

Montico är helhetsleverantör inom HR och erbjuder tjänster inom bemanning, rekrytering, utbildning, verksamhetsutveckling, stöd och matchning samt omställning. Med cirka 650 anställda finns vi idag på ett stort antal orter i södra och mellersta Sverige och vårt huvudkontor finns i Tranås. I Montico-koncernen ingår även Hammarö Svetsteknik AB och Montico Arbetsgivarringen AB.

Din ansökan lämnar du via länken nedan. Varmt Välkommen!

Då vi gör löpande urval tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt.