Projektör / Projektledare för Fiber

Projektör / Projektledare för Fiber

Arbetsbeskrivning

Som projektör/projektledare är ditt övergripande mål att utveckla och bibehålla nöjda och lönsamma kunder. Du involveras tidigt i projekten och mötet med kund för att bidra med din kompetens och erfarenhet. Projektören arbetar främst i projekt som avser fiber för landsbygden och även till viss del koppar i det allmänna nätet.
Arbetsuppgifter
Som projektör kommer du ha ett övergripande ansvar för projektets genomförande. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att innebära:
  • Skapa ekonomiska kalkyler som underlag för offerter
  • Planera för optimering, dimensionering och ta fram tekniska lösningar och dokumentation för uppdraget
  • Att avropa och upphandla underleverantörer för att skapa ett bra och lönsamt samarbete
  • Att ta fram arbetshandlingar och gå igenom dessa med berörda tekniker och underleverantörer
  • Att följa upp dina uppdrag och ha ansvar för budget, tidsplaner, resursplanering samt för avrapportering under projektet och vid dess slut.
  • Du kommer att arbeta i projekteringsprogrammet DP-COM
  • Projekteringen kommer främst att vara för landsbygden
Din profil

Du ska ha en gymnasial utbildning inom teknik alternativt ekonomi eller ha motsvarande relevant arbetslivserfarenhet. En förutsättning för tjänsten är att du har kunskap inom telekomnätets uppbyggnad samt inom produktområdena kabel, fiber, koppar och transmission. Du ska ha branscherfarenhet samt gärna 1-2 års erfarenhet av linjenät och projektering.
Du bör även ha goda kunskaper inom:
  • CAD och Microsoft Office
  • Entreprenadjuridik och miljöbestämmelser
  • Projektmetodik och projektstyrning
Som person är du handlingskraftig, visar vilja och engagemang. Du är duktig på arbetsstrukturering och planering samt på att ta initiativ. För att lyckas i tjänsten är du affärsmässig och har en mycket god förmåga att bygga kontaktnät, internt likväl som externt, samt kan förstå och svara upp mot intressenters krav och önskemål. Du har en analytisk förmåga och kan se såväl helheten som detaljerna. Vidare är du van att förhandla och har goda kunskaper i både svenska och engelska. Det är ett krav att du har B-körkort.
Vi söker dig som kan ta ett tydligt ägarskap för dina uppgifter och leverera kvalitet på utsatt tid.
Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 28 feb (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Kunden är en stor nordisk aktör som bygger fibernät, wifi och mobilnät och arbetar i nära sammarbete med energibolag inom mätning, distribution och datainsamling.

Montico är helhetsleverantör inom HR och erbjuder tjänster inom bemanning, rekrytering, utbildning, verksamhetsutveckling, stöd och matchning samt omställning. Med cirka 650 anställda finns vi idag på ett stort antal orter i södra och mellersta Sverige och vårt huvudkontor finns i Tranås.

Din ansökan lämnar du via länken nedan. Vi tar ej emot ansökningar via mail.

Sista ansökningsdatum är 28 februari