Teknisk Säljare Momseal, Distrikt Örebro - södra Sverige

Teknisk Säljare Momseal, Distrikt Örebro - södra Sverige

TEKNISK SÄLJARE MOMSEAL

Vi söker nu en resultatorienterad säljare på heltid för arbetsområde Örebro och söderut.

Arbetsuppgifter

Du kommer att ansvara för att försäljning och kundkontakter sköts med hög servicenivå och gott affärsmannaskap. Du kommer sköta fältförsäljning till både befintliga och nya kunder enligt en planerad budget för din produktgrupp, både självständigt och via stöttning av interna säljare inom ditt distrikt. Rollen som rådgivare i frågor kring våra produkters användningsområden är viktig, men ett professionellt bemötande i kontakterna med våra kunder och din tekniska nyfikenhet och villighet att hjälpa är det som avgör hur väl Du kommer att lyckas i din roll. Att leda möten och ge information inför en grupp är en självklarhet i din vardag. Vi har utbildning i de produktgrupper du kommer att sälja och ett kunnigt team som stöd. Resor är en naturlig del av tjänsten.

Kvalifikationer

Du har god erfarenhet av försäljning och av industrikomponenter. Då tjänsten kräver tekniskt djup och intresse i kontakter med kunder såväl som leverantörer har du utbildning och/eller praktisk erfarenhet inom teknikområdet – främst inom hydrauliktätningar och radialtätningar.

Personliga egenskaper

Du har ett naturligt intresse för affärsutveckling samt att skapa och utveckla långsiktiga kundrelationer genom ett värdebaserat synsätt. Du har god förmåga att uppnå resultat genom bra planering, genomdrivande och uppföljning. Vi söker Dig som har vilja och attityd att förse svensk industri med kunskap och produkter med målet att öka våra kunders produktivitet och maskintillgänglighet.

Placeringsort: Gärna centralt i distriktet men det viktigaste är att du är rätt person.

Tillträde: Efter överenskommelse.

Intresserad?

Ansök då genom att trycka på "Ansök nu" där du kan svara på en kort intervju som tar några minuter och ladda ner ditt CV och brev

Om Du har frågor: Kontakta Inger Östlund 0765-26 14 03, inger@exelect.se som är vår samarbetspartner i denna rekrytering.

Skicka gärna in din ansökan direkt eftersom vi rekryterar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstidens slut.

Sista dag för ansökan:2019-05-03

Välkommen med Din ansökan.
Mer info

Om arbetsgivaren

Momentum Industrial AB förenklar kundernas vardag och ökar deras lönsamhet genom att erbjuda kvalitativa industrikomponenter och tjänster till lägsta totalkostnad. Vi finns representerade i Sverige, Norge och Danmark med över 330 medarbetare och omsätter 1,2 miljarder SEK. Momentum Industrial AB ingår i Momentum Group som är noterat på Stockholmsbörsen. För ytterligare information om företaget, besök gärna Momentums hemsida: www.momentum-industrial.com