Projektledare till Jönköping

Projektledare till Jönköping

Vår verksamhet i Jönköping är under stark tillväxt och söker dig som vill jobba med att göra en positiv skillnad för våra kunder!

Projektledare: Trivs du med att driva projekt och att vara den som ansvarar för planering, genomförande och avslut, med ekonomi och medarbetrare i fokus? I så fall skulle tjänsten som projektledare erbjuda dig ett självständigt och engagerat arbete.

Entreprenadelektriker: Har du erfarenhet av att arbeta med entreprenader? I så fall kommer din kompetens komma väl till användning i våra kommande projekt.

Serviceelektriker: Har du erfarenhet av att arbeta med kundvård och gillar du att arbeta självständigt? I så fall har vi serviceuppdrag hos diverse kunder i Jönköping.

Du som har ECY certifikat och B-körkort, utmana dig själv och ta chansen till ett intressant och givande arbete – sök idag! Vi är stolta över variationen och tryggheten som ett stort företag kan erbjuda, men med teamkänslan av att arbeta i ett litet företag:

Vi erbjuder
* Intressanta och varierande uppdrag
* En spännande miljö i ett stabilt och expansivt företag
* Möjlighet till sjukvårdsgruppförsäkring
* För förmånliga priser hyra semesterboende i Spanien och stugor i Sälen
* Trevliga kollegor som vi arbetar professionellt med att lösa våra uppdrag
* På Midroc sätter vi våra medarbetare i centrum!

Urval sker löpande, där av ser vi fram emot att ta del av din ansökan så snart som möjligt.

Vill du veta mer? Kontakta gärna Avdelningschef Niklas alvarsson, niklas.alvarsson@midroc.se.
Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare, Bygg & Hantverk, Elektriker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.midroc.se
Sista ansökningsdag 14 maj (54 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Midroc Electro är ett av Sveriges största elteknikföretag, med stort fokus på utveckling av entreprenad- och servicetjänster inom elinstallation och mekaniskt underhåll.

Vår styrka ligger i vår långa erfarenhet och lokal förankring över hela Sverige. Vi är dessutom leverantörsoberoende.
Sammantaget innebär det att vi vid behov kan skräddarsy lösningar utifrån specifika behov - lösningar som håller över tid och tål att utvecklas.

Vi är ungefär 2000 medarbetare och vi har en bred erfarenhet av att genomföra totalprojekt. Vi tror på samarbete och arbetar gärna nära våra kunder och vurmar för långsiktiga relationer byggda på resultat och förtroende.
För att lyckas med det erbjuder vi idag tjänster inom elinstallation, instrument, security, hiss, fastighetsautomation och mekaniskt underhåll.