Finance Manager till Meritminds konsultverksamhet, Jönköping

Finance Manager till Meritminds konsultverksamhet, Jönköping

Vi söker nu fler duktiga Finance Managers med F-skattesedel för kommande uppdrag i Jönköping med omnejd och som är nyfiken på att se nya spännande branscher och företag genom rollen som underkonsult/interimskonsult hos oss. Våra uppdrag sträcker sig ofta över längre perioder, vilket gör att du får den tid som krävs för att göra en skillnad i verksamheten och bidra till våra kunders framgång. I rollen som underkonsult/interimskonsult på Meritmind får du möjlighet att arbeta med varierande, intressanta arbetsuppgifter i olika branscher och på olika företag. Våra kunder är medelstora till stora företag med välkända varumärken, många av dem är börsnoterade och ingår i internationella koncerner. Vi hoppas att du vill bli en av oss och vara med och bidra till våra kunders framgång!

Kvalifikationer och erfarenhet:
  • F-skattsedel med egen verksamhet inom ekonomi
  • Gedigen arbetslivserfarenhet av kvalificerade ekonomitjänster gärna i mellanstora till större företag
  • Erfarenhet av att arbeta i internationella miljöer och bolag
  • Erfarenhet från flera ekonomi- och affärssystem
  • Goda kunskaper i engelska
Personliga egenskaper:

Som person är du en affärsorienterad, proaktiv och analytisk problemlösare som kontinuerligt söker förbättringspotential samt har en god förmåga att planera och organisera ditt arbete. Vidare tycker du om att arbeta mot deadlines och har en god kommunikativ förmåga. För att lyckas i rollen som associerad konsult ser vi även att du har en prestigelös inställning, är serviceinriktad och ansvarstagande samt stimuleras av att möta nya miljöer.

Placeringsort: Jönköpings län

Om Meritmind:

Meritmind är företaget för kvalificerade tjänster inom ekonomiområdet med kontor i Stockholm, Malmö, Göteborg, Västerås, Linköping och Jönköping. Vi har ett starkt varumärke och är ledande inom vår nisch där vi bistår företag och organisationer med interimstjänster, rekrytering samt förändringsledning. Meritmind grundades år 2000, har ca 370 anställda och omsätter ca en halv miljard. Läs mer om vår verksamhet på www.meritmind.se

Meritmind har utsetts till Gasellföretag (DI), Superföretag (Veckans Affärer), "Snabbväxare" på Tillväxtlistan (Affärsvärlden/Ahrens). Meritminds grundare och vd, Helena Casserlöv-Kvist, utsågs till "Årets företagerska" under Beautiful Business Award 2011, blev nominerad till "Alla tiders entreprenör" av Svenska Dagbladet (2014) och har utsetts till en av Sveriges mäktigaste kvinnliga entreprenörer i Veckans Affärer 2014, 2015, 2016 och 2017.

För mer information om tjänsten kontakta Catharina Bülow på tfn: 073-653 13 21 eller på mail:catharina.bulow@meritmind.se Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan (i enlighet med nya GDPR-lagstiftningen)
  • Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civilstatus, familjesituation/barn, etniskt ursprung, ålder, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning.
  • Se till att namn och kontaktuppgifter finns med i ditt CV.
  • Det är endast möjligt att bifoga ett dokument så lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil.
  • Din ansökan skickas när du valt fil och klickar på öppna.
Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Meritmind AB
Hemsida http://www.meritmind.se/
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)