Account Manager

Account Manager

 

Trivs du i en roll där du får arbeta självständigt och träffa mycket kunder? Är du tekniskt kunnig och har ett stort driv? Då kan vi ha tjänsten för dig då vi söker en

Account Manager / Säljare
till Jönköping 

Som säljare hos Mek & Maskin kommer du ha ett helhetsansvar från avtal och leverans till eftermarknad. Mek & Maskin ingår i Kärcher-koncernen med en stabil ägare i grunden där man har ett nära samarbete med Kärcher. Du kommer arbeta med en bred portfölj av proffsprodukter för vård och underhåll av mark och grönytor där Kärcher och Husqvarna är de största varumärkena. Som säljare hos oss ansvarar du för befintlig kundstock och bearbetar aktivt nya kunder, som befinner sig i Jönköping med omnejd. Att kunden är i centrum är en självklarhet och du trivs med att erbjuda dina kunder en service utöver det vanliga.

I dina arbetsuppgifter ingår det att identifiera affärsmöjligheter, ta fram tekniska lösningar samt kundanpassade affärsförslag. Du kommer ansvara för upphandlingar och skriva avtal. Du arbetar nära dina kunder och ser till att de är nöjda.

 

AB Mek & MaskinMarkvårdsmaskiner är en totalleverantör inom professionella maskiner förmarkvård och grönyteskötsel. Vi arbetar med ledande märken av hög kvalitetsåsom Kärcher, Husqvarna, Ferris, Holder m.fl. Vi är med kunderna i helaprocessen både vid planering av inköp, investering och för eftermarknad. Viarbetar utifrån helhetskonceptet försäljning, service och reservdelar vilketger kunden en totalleverantör inom branschen.

Företaget har sin verksamhet i Vimmerby och Jönköping. Under våren 2020 förvärvades bolaget av Kärcher AB. Detta för att möjliggöra framtida tillväxtresa. Här erbjuds en mix i det lilla och familjära bolaget, samtidigt som man kan dra nytta av de fördelar som finns med en stabil och trygg ägare i ryggen.Nu ser vi fram emot vår nästa kollega som vill bli en del av vårt team.

- Sebastian Abrahamsson, försäljnings- och verksamhetschef

 

Din profil
Vi söker dig som har ett intresse i maskiner och som tycker det är roligt att lära sig nya produkter. Du har en ödmjuk framtoning, agerar prestigelöst mot våra kunder och tillhandahåller hög service genom att skapa en WOW-upplevelse.

Som säljare hos Mek & Maskin förmedlar du kunskapen om våra produkter på ett professionellt sätt. Vidare ser vi att du är en lagspelare som tycker om försäljning och tycker om att arbeta mot tydliga mål. Du är en relationsbyggare som förstår värdet av att ha en hög närvaro ute hos dina kunder. 

  • Några års erfarenhet av B2B försäljning
  • Van vid komplex lösningsförsäljning
  • Svenska och engelska i tal och skrift
  • B-körkort

Meriterande om du har BE- eller lastbilskörkort.

Vi erbjuder
Som säljare hos oss blir du del av ett företag som präglas av ett varmt klimat. Du får en självständig roll där du får arbeta med ledande produkter.

 

Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Säljpoolens rekryteringskonsult Robin Ring.
Du når Robin på 036-336 34 61.

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt. 

Välkommen med din ansökan!

 

Om företaget
AB Mek & Maskin Markvårdsmaskiner har över 35 års erfarenhet av att saluföra och serva markvårdsmaskiner. Vår affärsidé är att erbjuda maskiner av hög kvalitet och en mycket god verkstadsservice. Våra kunder ska finna oss pålitliga och snabba med att uppfylla deras behov av goda maskinfunktioner. Kunderna finns främst inom offentlig verksamhet men också bland egna företagare och privatpersoner. Mek & Maskin Markvårdsmaskiner AB huvudkontor i Vimmerby, samt en fullserviceanläggning i Jönköping. Tillsammans är vi ca 17 anställda och omsätter 45 miljoner kronor årligen. AB Mek & Maskin Markvårdsmaskiner, Vimmerby och Jönköping, är en del av Kärcher-koncernen sedan 1 maj 2020. Företaget har utvecklats under åren från att från början varit en ren serviceverkstad till att vara totalleverantör av maskiner, tillbehör, reservdelar och service.

Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Utesäljare, Försäljning, Key Account Manager, Account Manager
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.saljpoolen.se
Sista ansökningsdag 3 nov 2022 (30 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och vi har specialiserat oss på att rekrytera personal inom följande befattningar: säljare, innesäljare, chefer och marknad. Vi tillsätter ca 450 tjänster per år!