Instrumentkunnig och Estetisk Handledare LSS - Glädjekällan

Instrumentkunnig och Estetisk Handledare LSS - Glädjekällan

Medborgarskolan finns över hela landet och våra kurser och kulturaktiviteter engagerar varje år närmare en miljon deltagare. Vår verksamhet är öppen för alla. Vår ambition är att stimulera till kunskapssökande, eget skapande och samhällsengagemang. Vi förenar trivsamma lärandeformer med höga krav på kvalitet och kompetens.
Medborgarskolan region Öst är en ideell förening som utöver traditionell folkbildning även bedriver företagsutbildning, förskola och daglig verksamhet för personer med funktionshinder. Medborgarskolan region Öst omfattar Blekinge Småland och Östergötland.
Glädjekällan i Värnamo är en del av Medborgarskolans verksamhet. Glädjekällan drivs på uppdrag av kommunen. Den genomsyras av Medborgarskolans fyra kärnvärden: Individen i centrum - Utveckling i samverkan - Ömsesidig respekt - Kunskapens egenvärde. Glädjekällan är en daglig verksamhet för människor med funktionsnedsättning inom LSS. Med musiken som en sammanhållande faktor fyller verksamheten en viktig social funktion genom att ge struktur i vardagen, skapa en känsla av grupptillhörighet, och utveckla emotionella och estetiska förmågor hos deltagarna

Dina arbetsuppgifter
Du ska tillsammans med övrig personal och enskilt agera som handledare i Glädjekällans verksamhet. Tillhörande arbetsuppgifter är sätta den enskilde individens anpassade behov i fokus, att arbeta habiliterande och pedagogiskt för att utveckla våra deltagares förmågor. Det är viktigt att du har ett genuint intresse av att arbeta med människor och att du utöver de musikaliska arbetsuppgifterna även kan arbeta med omsorg, omvårdnad och vissa enklare medicinska arbetsuppgifter.

Utbildning och erfarenhet
Vi söker dig som har musikaliska kunskaper och kan spela något instrument, gärna gitarr, piano eller trummor. I tjänsten förväntas du kunna använda dig av dessa kunskaper och spontant kompa till någon annan som spelar eller själv dra i gång en sång med det instrument du behärskar. Annan estiskt kunskap/erfarenhet som dans, teater, skapande verksamhet ser vi som meriterande.
Du har erfarenhet/kunskap av att arbeta med målgruppen. Ett bra bemötande och förhållningssätt, god samarbetsförmåga och en vilja att utveckla verksamheten är viktigt. Då vi arbetar mycket med språk och tal bör du behärska svenska i tal och skrift.
Utbildning som är meriterande är t.ex. undersköterska, arbetsterapeut, pedagog, fritidsledare, behandlingspedagog eller liknande.
Resor kan förekomma i tjänsten och körkort är därför ett krav. Vi har som krav att du ska kunna visa upp ett utdrag ur belastningsregister innan en eventuell anställning

Vi arbetar med löpande urval så tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.

Övrigt
Läs gärna mer om Medborgarskolan på medborgarskolan.se och mer information om Glädjekällan hittar du på glädjekällan.se. Du kan även få en insyn i verksamheten på Glädjekällans Instagramkonto: gladjekallan_varnamo

Vi erbjuder
En tillsvidare anställning på heltid, provanställning 6 månader. Tillsättning enligt överenskommelse

Ansökningsprocess
Låter detta som en spännande utmaning skall du ansöka så snart som möjligt genom att klicka på länken längst ner.
Vi arbetar med löpande urval så tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.
I den här rekryteringen samarbetar Medborgarskolan region Öst med Adecco och frågor besvaras av rekryteringskonsult Linda Josefsson, linda.josefsson@adecco.se eller 073-6847707.

Om rekryteringsprocessen:
Adecco använder sig av personlighetstester, videointervjuer som en del av urvalsarbetet. Dessa skickas till dig via mail. Det är viktigt att genomföra dessa så snart som möjligt för att komma vidare i processen.
Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Varmt Välkommen med din ansökan!

Sökord
Pedagogik, Musik, event, teater, undersköterska, personlig assistent, estet, estetisk
Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Adecco
Sista ansökningsdag 7 okt 2022 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Om Adecco Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.