Reparatör till Ello i Lammhult

Reparatör till Ello i Lammhult

Reparatör till Ello i Lammhult
Är du intresserad av ett varierande arbete på ett familjeföretag i hjärtat av Småland? Är du nyfiken, motiverad och gillar att lära dig nya saker? Då kan jobbet som reparatör på Ello i Lammhult vara för dig!

Ello i Lammhult är ett familjeföretag som producerar flera klassiska husmanskostprodukter, till exempel isterband, kalvsylta, och en mängd olika korvar. Sedan starten har vi huvudsakligen använt råvaror från småländska gårdar. Hela vår produktion - slakteri, charkuterifabrik, packning och distribution ligger på ett och samma ställe. Läs mer om företaget på www.ello.se

Ello i Lammhult är ett familjärt företag i Småland som nu söker en samarbetsvillig, social och engagerad person för att iklä sig rollen som reparatör.

Dina arbetsuppgifter
Tillsammans med kollegorna på Ello i Lammhult kommer du att arbeta på en familjär och engagerande arbetsplats som erbjuder mycket variation. Dina arbetsuppgifter kommer vara varierade och består bland annat av reparation och underhåll av maskiner samt andra delar av verksamheten, truckkörning, svetsarbete och arbete inom luft och hydraulik.
  • Reparation och underhåll av maskiner samt andra delar av verksamheten
  • Truckkörning
  • Svetsarbete
  • Arbete inom luft och hydraulik
  • Även visst grundläggande datorarbete
Din Profil
Tjänsten passar dig som är engagerad, nyfiken, gillar varierande arbetsuppgifter och som gärna ser en långsiktig karriär i ett familjärt bolag. Som person bör du vara samarbetsorienterad och positiv samt vara bekväm med att vistas och arbeta i den miljö som föreligger, då slakteri, charkuterifabrik, packning och distribution befinner sig under samma tak.

Som sökande av tjänsten ser vi att du har svetslicens, erfarenhet inom luft och hydraulik samt innehar truckkort (B2). Det är även meriterande om du har erfarenhet av el, detta är dock inget krav.

Övrig information
  • Varaktighet: Tillsvidare
  • Arbetstid: Heltid, dagtid (06:15 - 15:15)
  • Placeringsort: Lammhult
  • Körkort: B-körkort, truckkort (B2)
Låter tjänsten intressant? Vänta inte med din ansökan utan skicka in den redan i dag!

Ello i Lammhult har för denna tjänst valt att samarbeta med Maxkompetens AB. Ansvarig rekryterare är Lisa Andersson, Maxkompetens. Har du frågor om tjänsten ring 0470-78 80 51.

Ansökningar via mail undanbedes.

Om oss
Maxkompetens är ett av Sveriges ledande rekrytering och bemanningsbolag sedan 2003 och vi finns på 10 orter i Sverige. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och har 500 anställda. Våra kompetensområden är HR & Lön, Ekonomi & Finans, Kundtjänst & Administration, Marknad & Försäljning, It & Teknik, Inköp & Logistik, Industri.

Varje människa har en fantastisk potential. Det är viktigt att ta till vara på alla människors kompetens och erbjuda dem möjligheten att uppnå sina drömmar. Genom omsorgsfullhet, väl fungerande rekryteringsprocesser och hög kompetens hjälper vi människor och företag att mötas och lyckas tillsammans. En bättre värld helt enkelt! Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal, försäkringar, friskvård och tjänstepension.

Maxkompetens ingår i koncernbolaget MoxieTech Group AB, sedan 2015 noterat på Nasdaq First North. Koncernen har fyra fristående bolag/affärsområden som var och ett har en stark position på marknaden.

Work and Passion AB är ett renodlat HR-Tech bolag som huvudsakligen erbjuder digitala tjänster för HR branschen. Maxkompetens Konsult AB är med kontor i 8 städer en av de största aktörerna i Sverige inom rekrytering och bemanning. Multiekonomerna J&M AB är en av de största aktörerna i Sverige inom Ekonomikonsultation, redovisning och lön. SkolPool Sverige AB som är marknadsledare i Sverige inom elevhä
Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 9 maj 2019 (16 dagar kvar)