Projektsäljare

Projektsäljare

 

Under våren 2022 förvärvade Debe Flow Group Matsco AB som nu expanderar och söker en  Projektsäljare - bevattning
Södra Sverige

Debe Flow Group verkar för en renare värld. Därför är vi en helhetsleverantör av svensktillverkad utrustning för vattenförsörjning, geoenergi, vattenrening, cirkulation, avlopp samt styr- och reglerteknik för vattenburna värmesystem. Sedan år 1956 har vi etablerat oss som ett marknadsledande bolag på den svenska marknaden och i övriga Europa.

Trots att vi har vuxit under de senaste åren är kundnärheten, flexibiliteten och lyhördheten otroligt viktigt för oss. Bolaget har sitt huvudkontor i Stockholm och verksamhet i Växjö, Borås och Marbäck och totalt är vi cirka 100 anställda i koncernen. Nu satsar vi vidare i Jönköping och på Matsco AB där vi ser en stor potential.  

Om tjänsten
Debe Flow Groups nya dotterbolag, Matsco AB förstärker nu sin säljorganisation med en projektsäljare inom bevattning. Med ett mycket gott renommé och hög kvalitet på både produkter och tjänster så satsar vi nu på att öka bearbetningen av marknaden inom bevattning. Kunderna du kommer bearbeta är kommuner, kyrkoförvaltningar, golfklubbar/idrottsföreningar samt byggföretag för att nämna några. 

I rollen som projektsäljare kommer du ha mycket kontakt med dina kunder som befinner sig runt om i Sverige, där du förväntas ha en hög närvaro och tydligt fokus på att bygga samarbete med nya kunder. Du blir en del av ett redan framgångsrikt bolag där du är med och utvecklar nya affärsmöjligheter och breddar portföljen. Du kommer arbeta självständigt, men till din hjälp har du erfarna kollegor som stöttar dig i ditt arbete. 

I dina arbetsuppgifter som projektsäljare ingår bland annat att utveckla både befintliga och nya affärer, samt att utbilda kunderna i värdet som genereras med företagets produkter. Du kommer vid tillfällen agera projektledare vid installationer och i rollen förekommer det presentationer för större grupper. Du kartlägger och identifierar nya kunder. Du är även med och bidrar med idéer och förbättringsförslag inom organisationen. 

Lämplig bostadsort kan diskuteras, men vi ser ett värde i att bo i närheten av vårt kontor i Jönköping. Du blir anställd i Matsco AB som är en del av Debe Flow Group. Resor inom Sverige förekommer frekvent och du rapporterar till Business Area Manager OEM.

 

"Jag har arbetat med försäljning i olika roller och varierande branscher under större delen av mitt arbetsliv. Det är nu drygt ett år sedan jag började inom Debe Flow Group. Jag drivs av utmaningarna vi har tillsammans med våra kunder och inom teamet för att finna gemensamt långsiktiga lösningar som gör att vi når och överträffar mål."

En kort kommentar från Roger Idoffsson, Business Area Manager

 

Vi söker dig som

  • Kunskap inom projektförsäljning, med 3 - 5 års erfarenhet av försäljning
  • Har en god ekonomisk förståelse
  • Goda kunskaper i svenska och engelska

Erfarenhet av teknisk försäljning är meriterande.

Vidare söker vi dig som har en stor nyfikenhet till att hitta nya affärsmöjligheter. Du tycker om att arbeta mot mål och drivs av detta. Du är en strukturerad person som har lätt för att kommunicera både internt och externt. Du är en lagspelare och har ett stort affärsmannamässigt tänk. Du vill utvecklas både i din roll och inom bolaget samt har lätt för att sporra dig själv. Du känner igen dig i Debe Flow Groups värdeord som är Dedication, Expertise, Bravery och Efficency.  

Vi erbjuder
Som projektsäljare hos oss får du en gedigen introduktion och produktutbildning. Du erhåller tjänstebil och övriga verktyg för att lyckas i tjänsten. Vidare så blir du en del av ett offensivt bolag som vill framåt, där du har stora möjligheter att utvecklas inom företaget. Som anställd hos oss omfattas du av kollektivavtal och erbjuds bland annat ett generöst friskvårdsbidrag.

 

Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Säljpoolens rekryteringskonsult Robin Ring. Du når Robin på 036-336 34 61.

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt. 

Välkommen med din ansökan!


Om företaget
Debe Flow Group och dess bolag ägs av Pomona-gruppen AB. Pomona-gruppen är ett familjeägt utvecklings- och investmentbolag som funnits sedan år 1986. Genom långsiktighet och industrikunskap utvecklar Pomona-gruppen nischade bolag inom utvalda branscher. Pomona-gruppen tar som ägare en aktiv roll med målsättning att skapa stabila förutsättningar för en vidareutveckling av verksamheterna. Pomonagruppen ägs av familjen Rapp och har långsiktighet och stabil lönsamhet som ledstjärna. Inom Debe Flow Groups bolag återfinns ägarna i styrelserna för Debe Flow Group AB samt Pemtec AB.

Läs mer på www.debeflowgroup.com

Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Utesäljare, Organisation & ledning, Projektledare, Försäljning, Säljsupport
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.saljpoolen.se
Sista ansökningsdag 20 aug 2022 (52 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och vi har specialiserat oss på att rekrytera personal inom följande befattningar: säljare, innesäljare, chefer och marknad. Vi tillsätter ca 450 tjänster per år!