Produktionschef till Elis Textil Service AB, Jönköping

Produktionschef till Elis Textil Service AB, Jönköping

Vill du jobba i ett framgångsrikt, internationellt och marknadsledande företag? Vi är ett av Sveriges 500 största bolag. En av våra framgångsfaktorer är att vi erbjuder våra kunder marknadens bästa och bredaste produktsortiment inom textilservice med tillhörande service.

Vi driver branschens mest ambitiösa hållbarhetsagenda genom våra högt satta mål för textil, människor och klimat.

Produktionschef inom Arbetskläder
till Huskvarna

Brinner du för produktionsfrågor och vill vara med och skapa en verksamhet som ständigt är på topp? Då har du möjligheten hos oss! Vår nuvarande produktionschef går vidare till nya utmaningar i livet så vi behöver dig omgående. Är du personen som brinner för produktion och människor? Missa inte detta - läs vidare!

"Du kommer att få leda och jobba tillsammans med en starkt involverad personal som verkligen drivs av att ge våra kunder den allra bästa av service.

Tillsammans med övriga delar av anläggningens ansvarsområden blir du en viktig medspelare i den dagliga serviceverksamheten.

Anläggningen som är placerad vid Landsjöns norra ände, bjuder på en härlig känsla av närhet till naturen och som företag är Elis marknadsledande inom tvätt och textilservice. Det senare ger förutom en stor möjlighet till personlig utveckling, även möjligheten att utvecklas inom företaget.

Vi tillhandahåller tvätt- och textilservice i världsklassåt kunder främst inom industri- och servicebranschen, och det ska vi fortsätta med. Vill du vara med på resan? Välkommen till oss!"

- Håkan Andersson, platschef Huskvarna

Vad innebär rollen som
produktionschef?
Tjänsten som produktionschef innebär ansvar för anläggningens produktion, underhåll och lager och du kommer att ansvara för tolv personer.

Vårt upptagningsområde sträcker sig över större delen av Småland samt närgränsande delar av våra grannlän. Till våra kunder i detta upptagningsområde levererar vi hyr och tvättlösningar, främst arbetskläder, skor och frottéhanddukar.

Du kommer att ingå i den lokala ledningsgruppen.

Utöver att leda och utveckla din personal kommer dina arbetsuppgifter bestå av:
 • Att sätta mål och driva förändringsarbete för ökad produktivitet
 • Produktions- och bemanningsplanering
 • Rapportering och uppföljning av nyckeltal
 • Att utarbeta och driva rutiner och processer för optimal kvalité
 • Uppföljning och rapportering av arbetsmiljöfrågor som är högt prioriterade
Varför ska du välja Elis?
Vi erbjuder dig en heltidstjänst i ett marknadsledande företag där miljö- och hållbarhetsfrågorna står högt på dagordningen. Vi kan dessutom erbjuda dig en variationsrik och utmanande vardag.

Vi lever efter de värderingar som alltid har utgjort Elis ryggrad: Respekt för andra - Att vara en förebild - Integritet - Ansvar. De ger en referensram, som vägleder våra handlingar och inspirerar våra val.

Vem är du?

För att nå framgång i denna roll ser vi gärna en person med ett coachande förhållningssätt, stort intresse för service, produktion, affärsmässighet och en lösningsorienterad inställning. Vi kommer lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Vad kan du?
 • Erfarenhet av ledarskap genom tidigare ledande befattning
 • Erfarenhet och kunskap inom produktion
 • God analytisk förmåga
 • Strukturerad och förmåga att se helheten
 • Kommunikativ och social
 • Eftergymnasial utbildning relevant för tjänsten
 • Behärskar svenska och engelska i tal och skrift
Ansökan
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Håkan Andersson, platschef, på 070-859 68 15.

Välkommen att registrera din ansökan med ett personligt brev och CV genom länken nedan. Vi tillämpar löpande urval vilket innebär att tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag löpt ut - så skicka in din ansökan redan idag!

Sista ansökningsdag är söndagen den 16 maj 2021.

Välkommen med din ansökan!

Elis är ledande inom textilservice både i Sverige och Europa. Vi skapar mervärden för kunden genom att ta hand om hanteringen av arbetskläder, bädd- och badlinnen, hygienutrustning och golvvård. För att frigöra tid och pengar för kunden erbjuder vi våra produkter och tjänster i totalekonomiskt fördelaktiga hyrkoncept. Elis är ett börsnoterat franskt bolag. I Sverige är vi 1400 medarbetare och omsätter 2,1 miljarder kronor. Huvudkontoret ligger i Malmö och vi har 26 anläggningar spridda över landet.
Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Produktionsledning, Transport & Logistik, Administration & Ledning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 16 maj 2021 (4 dagar kvar)