Maskin Mekano söker konstruktör

Maskin Mekano söker konstruktör

Maskin Mekano AB utvecklar och
bygger sorteringsmaskiner till grus- och krossindustrin. Vi har en marknadsledande position i Sverige och en hög utvecklingstakt. Våra kunder är grus- och bergtäkter, de stora byggbolagen samt markentreprenörer. Vi är ett familjeföretag som omsätter 80 MSEK/år och finns i nyrenoverade lokaler i Hovslätt strax söder om Jönköping.

Vi står inför många spännande utvecklingsprojekt framöver och söker därför ytterligare en:

Konstruktör

Som konstruktör hos oss jobbar du nära marknad, inköp, produktion och eftermarknad i ett tajt team med korta beslutsvägar. Maskinerna är komplexa och täcker många teknikområden; mekanik, hållfasthet, el- och styrsystem, hydraulik etc. En stor del av utvecklingsarbetet sker i nära samarbete med våra leverantörer och samarbetspartners. Allt konstruktionsarbete är underställt
Maskindirektivet och andra relevanta standards.

Arbetsuppgifter:

Arbetet innehåller såväl revideringar och utveckling av befintliga modeller som utveckling av helt nya modeller och system.

För att lyckas hos oss är du/har du: Stor inre motivation och gillar att jobba brett och i samarbete med andra på ett prestigelöst sätt.
Du har bred teknisk förståelse och intresse och stor vana vid arbete i 3D miljö.
Du är utåtriktad och affärsmässig och drivs av att målmedvetet jobba mot dead-lines.

Vi erbjuder ett intressant och utmanande arbete där din insats kommer ha stor inverkan på hela företagets prestation. Vi ser gärna ansökningar även från nyutexaminerade.

Arbetet är heltid. Tillträde snarast. Lön enligt överenskommelse.
Sista ansökan 30 september; maila till personal@maskinmekano.se eller brev till Maskin Mekano, Box 9083, 550 09 Jönköping. Ansökningarna behandlas löpande.

Har du frågor kontakta Daniel Smedenman 0709-508270 daniel.smedenman@maskinmekano.se
Mer info
Telefon 036-317400
Område Jönköping stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Konstruktör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.maskinmekano.se
Sista ansökningsdag 30 sept (10 dagar kvar)