Markmiljö söker mark- och anläggningsarbetare

Markmiljö söker mark- och anläggningsarbetare

Nu finns möjligheten för dig som anläggare att jobba tillsammans med oss på Markmiljö. Hos oss kommer du att arbeta med såväl VA/rörläggning som finplanering. Vi använder oss av ny teknik och har en egen modern maskinpark. Är du intresserad av att bli vår nya medarbetare?

Som anläggare hos oss kommer du utföra markarbeten av varierande karaktär för våra entreprenader. Våra entreprenader är av både större och mindre omfattning och även svårighet så du kan se framemot en variation av projekt i ditt arbete som anläggare. Våra kunder är både kommuner, företag och bostadsrättsföreningar.

Vem söker vi?
Som medarbetare är du mån om göra ett arbete som kännetecknas av kvalitet, produktivitet och noggrannhet. Att arbeta såväl självständigt som tillsammans med kollegor är något du trivs med. Som person är du engagerad, ansvarsfull, självständig och har förmåga att ta ansvar för dina arbetsuppgifter så att de utförs på ett kvalitativt och effektivt sätt.

Vi söker dig som har erfarenhet av VA- och markarbete och/eller rörläggning samt finplanering. Du har B-körkort och det är meriterande om du har utbildningsintyg i EBR kabelförläggning, Arbete på väg och/eller förarbevis för hjullastare/grävmaskin. Du hanterar svenska i tal och skrift.

Vi på Markmiljö kan erbjuda dig ett arbete där du får jobba med varierande projekt. Hos oss kommer du utvecklas som anläggare och du kommer få arbeta med ny teknik och moderna maskiner. Vi är ett framgångsrikt gäng och ett stabilt företag. Är du en erfaren och självgående anläggare och vill arbeta och utvecklas tillsammans med oss?

Placeringsort: Vårt kontor ligger i Huskvarna men du kommer arbeta i hela Jönköpings län
Tillträde: Snarast eller enligt överenskommelse
Omfattning: 100%, dagtid

Låter detta som en tjänst för dig?
Om detta låter spännande tycker vi att du ska söka tjänsten redan idag! Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med din ansökan.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Anläggningsarbete
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.markmiljoab.com/lediga-jobb-2/
Sista ansökningsdag 30 apr 2021 (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Markmiljös affärsidé är att utföra mark- och entreprenadarbeten, finplanering och servicearbeten åt företag, föreningar och offentliga beställare. Markmiljö har en egen modern maskinpark och cirka 15-20 helårsanställda. Vi är glada över att ha många återkommande nöjda kunder och över att ha uppnått högsta kreditbetyg AAA. Vår framåtanda gör oss till en attraktiv arbetsgivare där våra medarbetare trivs och utvecklas.