Resande servicetekniker

Resande servicetekniker

Vill du få möjligheten att resa i tjänsten? Har du ett intresse för teknik och service? Då är det här rätt tjänst för dig!

Dina arbetsuppgifter

I rollen som servicetekniker är dina främsta arbetsuppgifter underhåll och nyinstallation av maskiner ute hos kund. Du kommer utgå från Jönköping men där stor del av arbetstiden innebär att ligga borta på veckodagarna på både planerade- och akuta underhållsarbeten till Mareds kunder i hela Sverige.

Du kommer få en gedigen introduktion där du går bredvid under några månader för att sen arbeta mer självständigt när du blir trygg i arbetsuppgifterna. Ute hos kund arbetar du framöver både själv och i team beroende på omfattningen på underhåll eller installationen.

Du kommer med tiden också få vara delaktig i olika projekt och få möjligheten att vara med vid tester av maskiner ute hos kund.
Som resande servicetekniker kommer du få mycket utmaningar och utveckling med frihet under ansvar.

Din profil

Vi söker dig som har ett intresse för teknik och har en känsla för service.
Du behöver ha möjlighet att ligga ute på veckodagarna och vara inställd på att det kan dyka upp akuta uppdrag hos kunden behöver du vara flexibel och ha en god attityd till att dagen inte alltid blir som planerad. Du kommer på sikt arbeta självständigt med frihet under ansvar där det är viktigt att du har rätt inställning till det.

Skallkrav:
  • Svenska tal och skrift
  • Engelska tal och skrift
  • Körkort B
  • Intresse för teknik
  • Beredd att resa i tjänsten
Meriterande:
  • Erfarenhet av underhållsarbete
  • Erfarenhet av el främst felsökning
  • Erfarenhet inom träindustrin
Villkor

Omfattning: Heltid
Arbetstider: Dagtid
Tjänstgöringsort: Jönköping med resor i tjänsten.
Tillträde: Enligt överenskommelse

Urval sker löpande, skicka in din ansökan redan idag!
Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Servicetekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Framtiden
Sista ansökningsdag 17 apr 2020 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mared AB arbetar med maskinleverans inom träindustrin och fungerar som återförsäljare till dess kunder i hela Sverige. Leverantörerna för maskinerna är lokaliserade i Tyskland och Italien och de levererar allt ifrån sågar, pressar, borrmaskiner, CNC-maskiner och andra maskiner.
Kontoret är lokaliserat i Jönköping och i dagsläget har Mared 3 servicetekniker som ligger ute hos på olika arbeten hos kund.
Som anställ kommer du bemötas av en platt organisation med högt i tak, där du har möjlighet att påverka.
Vid tillsvidare anställning kommer du även få möjlighet till förmånsbil.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.