Vi behöver stärka vårt team med en CNC Operatör!

Vi behöver stärka vårt team med en CNC Operatör!

Vi söker nu en medarbetare till MEKAB i Nässjö. Vi arbetar för att ha en arbetsmiljö som motiverar och engagerar dig till att komma med nya idéer och utveckla våra rutiner. Hos oss jobbar du både självständigt och fattar egna beslut samtidigt som du är en del av teamet där vi tillsammans hjälps åt och drar åt samma håll.

Dina kvalifikationer
Vi ser att du som söker tjänsten som CNC-operatör har en utbildning inom CNC och att du har några års erfarenhet av yrket. Du är väl bekant med att programmera och har känslan för att jobba med mindre serier. Du som person ska vara effektiv, noggrann, självständig och ha ett öga för vad som behövs göras. Du besitter en övergripande bearbetningskunskap och har gärna även erfarenhet av traditionellt verkstadsarbete. Utvecklingsmöjligheter finns om man vill!

Krav
  • Utbildad CNC-Operatör, YH eller liknande verkstadsutbildning
  • Programmeringskunskaper från utbildning eller tidigare erfarenhet
  • Svenska i tal och skrift
  • Mediterande om du har kunskaper i svarvning och fräsning
Villkor
Start: Enligt överenskommelse
Villkor: Heltid
Placeringsort: Nässjö
Arbetstider: Dagtid
Lön: Enligt överenskommelse

Ansökan
Anställningen är en tillsvidareanställning med en inledande provanställning. Du blir anställd via MEKAB i Nässjö, rekryteringen sköts av Manpower. Välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV via länken nedan. Har du frågor eller funderingar kring tjänsten kontakta Josefine Martic på 036-17 30 69 eller Josefine.martic@manpower.se

Vid tekniska frågor kring din ansökan vänligen kontakta Manpowers webbsupport på 020- 26 51 00. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Josefine Martic
Telefon 036-17 30 69
Område Jönköping stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, CNC-Operatör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 4 juli 2020 (36 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna.