Teamledare till kund i Jönköping!

Teamledare till kund i Jönköping!

Är du en målinriktad person som tar mycket ansvar? Trivs du samtidigt i en lagermiljö och med att leda andra? Då har vi jobbet för dig! Just nu söker vi en Teamledare för Manpowers personal hos välkänd kund i Jönköping. Välkommen in med din ansökan redan idag! #JobbJustNu

Du kommer att vara anställd av oss på Manpower men arbeta ute hos vår kund. Du får en visstidsanställning på 3 månader med goda möjligheter till förlängning. Du kommer att arbeta skift med en vecka dag och en vecka kväll. Dagveckan arbetar du måndag till fredag 06:00-14:30 och kvällsveckan arbetar du 14:30-23:00 måndag till torsdag. Fredagen arbetar du 14:30-18:30.

Att arbeta som Teamledare

Du kommer att vara Teamledare för Manpowers personal hos en välkänd kund i Jönköping. Du ser till att våra konsulter kommer i tid, följer rasttiderna och ser till om någon behöver få vidareutbildning. Vidare kommer du också att följa upp statistik för konsulterna. Du kommer att rapportera till din konsultchef på Manpower och till kundens arbetsledare.

Är det dig vi söker?

Du har ett högt engagemang och driv. Du tar stort ansvar och gillar ordning och reda. Vidare ser vi att du känner dig trygg i att arbetsleda våra konsulter och har skinn på näsan. Som person upplevs du som positiv och kommunicerar väl med alla i din omgivning. Sist ser vi att du är flexibel och kan hoppa in där det behövs om behov uppstår.

Vi söker dig som
  • Tidigare arbetat på lager eller varit arbetsledare
  • Har en godkänd gymnasieutbildning
  • Har B-körkort och tillgång till bil
  • Behärskar svenska obehindrat i tal och skrift
Vi ser det som meriterande om du har truckkort.

I enlighet med vår kunds krav kommer vi i denna rekryteringsprocess att genomföra en bakgrundskontroll i brotts- och belastningsregistret.

Erbjudande

Rent formellt bygger en anställning hos oss på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Det som skiljer sig är att du blir anställd hos oss, men arbetar på olika uppdrag hos våra kunder. Du får chansen att arbeta i olika branscher, med olika arbetsuppgifter och med olika människor. Som konsult erbjuds du även friskvårdsbidrag samt utöver det får alla Manpowers anställda fri tillgång över 4500 interaktiva utbildningar via vår e-learningsportal PowerYOU.

Givetvis har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för dina uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll.

Sök tjänsten idag!

Den här tjänsten innebär att du kommer bli anställd av Manpower men du kommer att tillbringa dina arbetsdagar hos vår kund. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Ida Blom via e-post: Ida.blom@manpower.se.

Vi se fram emot att höra från dig!

Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper idag att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb.
Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Logistik
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 14 jan 2023 (38 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna.