Lediga jobb på Arlas lager i Jönköping!

Lediga jobb på Arlas lager i Jönköping!

Arla söker nu flera medarbetare till sin site i Jönköping. Är du lösningsorienterad, driven och gillar utmaningar? Då är det dig vi söker! Den här rekryteringen är ett samarbete mellan Arla och Manpower. Du kommer att bli anställd hos Arla.

Arbetsuppgifter
Som lagermedarbetare på Arlas kyllager ingår du i en härlig arbetsgrupp med mycket humor och bra sammanhållning. Dina arbetsuppgifter kommer vara att plocka och packa mejeriprodukter med truck som ska skickas ut till butik. Truckkort A1 är mediterande.

Det är ett högt tempo och tunga lyft förekommer, vilket innebär att du behöver känna dig bekväm med det. På lagret är det även cirka 5 grader.

Det är en heltidstjänst med följande tider:

Måndag-Onsdag kl. 11.00 -19.00
Torsdag kl. 11.00 - 20.30
Fredag kl. 11.00 - 19.30.

Din Bakgrund
Som person är du driven och trivs när det är mycket att göra. Vidare tror vi att du är flexibel, prestigelös och kvalitetsmedveten i din yrkesroll. Truckkort A1 är meriterande och att kunna läsa och förstå manualer på svenska är ett krav. Vi tror att du tidigare arbetat i en roll som truckförare eller lagermedarbetare.

Om Arla
Arla Foods ägs av svenska och europeiska mjölkbönder. Mjölken i våra produkter kommer från ägarnas gårdar. Uppdraget för oss som jobbar på Arla är att, av den mjölken, skapa produkter som du och miljontals andra människor över hela världen tycker om. Då kan Arlabönderna få högsta möjliga betalning för sin mjölk, återinvestera i sina mjölkgårdar och fortsätta producera mjölk. Arlas 11 200 ägare finns i sju länder varav drygt 2700 ägare i Sverige.

Ansökan
Anställningen är en tillsvidareanställning med en inledande provanställning och du blir anställd direkt av Arla men rekryteringen sköts av Manpower.
Välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV via länken.
Har du frågor eller funderingar kring tjänsten kontakta Josefine Martic på 036-17 30 69 eller via mail: josefine.martic@manpower.se. Andrea Bjurek 036-17 30 68 eller via mail: andrea.bjurek@manpower.se Vi tar inte emot ansökningar via mail.
Vid tekniska frågor kring din ansökan vänligen kontakta Manpowers webbsupport på 020- 26 51 00.

Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.

Vi ser fram emot din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Andrea Bjurek
Telefon 036-173068
Område Jönköping stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 16 nov 2019 (23 dagar kvar)