Engagerad Arbetsledare sökes till Kingspan!

Engagerad Arbetsledare sökes till Kingspan!

Är du en teknisk person som gillar att leda andra människor? Vill du vara med och utveckla verksamheten framåt där ditt engagemang har betydelse? Då är det dig vi söker! Kingspan Insulation söker nu en driven Arbetsledare!

Kingspan Group är världsledande inom högpresterande isolering, byggnadstyg och solintegrerade byggnadskuvert. Företaget grundades i slutet av 1960-talet, sedan dess har koncernen vuxit stadigt för att bli ett framträdande varumärke inom byggbranschen. Kingspan Insulation är en marknadsledande tillverkare av högkvalitativa, stabila isoleringsprodukter och isolerade system för byggnadsteknik och byggnadstjänster. Tillverkningsexpertis, förstklassig kundservice och oöverträffad expertis för att möta behoven på marknaden är bara några av de många styrkor som Kingspan Insulation erbjuder till designers, ingenjörer och entreprenörer.

Arbetsuppgifter
Kingspan söker nu en driven Arbetsledare till deras produktion i Jönköping. Som Arbetsledare har du en central roll i produktionen. Du styr den dagliga produktionsprocessen och ser till att den planerade produktionen genomförs effektivt och säkert enligt riktlinjer. Du är affärsinriktad och bedriver verksamheten enligt tidsplan och budget samt ansvarar för att kvalitets- och arbetsmiljöplaner efterlevs. Din övergripande uppgift blir att styra, utveckla och vägleda operatörerna. Förbereda arbetspassen och bestämma arbetsordningen, samt stämma av huruvida material och resurser är tillgängliga.

Din bakgrund
  • Tidigare ledaregenskaper
  • Erfarenhet av produktionsarbete (helst inom kemisk processindustri)
  • Kännedom/erfarenhet av automatiska produktionsförhållanden (PLC:s, SAP, programprocesser osv.
  • Engelska & Svenska i tal och skrift
  • Mediterande om man behärskar tyska
Din profil
Vi ser att du är en person med goda ledaregenskaper och samarbetsförmåga. Du är ordningsam, resultatinriktad och tycker om varierande arbetsuppgifter. Vi vill att du är strukturerad i ditt arbetssätt, att du är engagerad och ser långsiktigt på ditt arbete samt skicklig kommunikatör. Du har en god erfarenhet från produktionsarbete inom kemisk processindustri.

Vad kan Kingspan erbjuda dig?
På Kingspan kan du påverka både din och företagets utveckling. Du kommer att arbeta med en världsklass produktportfölj, spännande och utmanande uppgifter, med trevliga och drivna kollegor. Vi erbjuder konkurrenskraftiga villkor, en kreativ arbetsmiljö och stora möjligheter att utvecklas inom företaget.

Ansökan
Vid denna rekrytering samarbetar Kingspan Insulation med Manpower som är en del av ManpowerGroup.
Välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV via länken nedan. Har du frågor eller funderingar kring tjänsten kontakta Josefine Martic på 036-17 30 69 eller josefine.martic@manpower.se
Vid tekniska frågor kring din ansökan vänligen kontakta Manpowers webbsupport på 020-26 51 00. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Josefine Martic
Telefon 036-17 30 69
Område Jönköping stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Industri & Anläggning, Industri & Produktion, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 3 maj (45 dagar kvar)