Tekniker till MCM Relining i Jönköping

Tekniker till MCM Relining i Jönköping

MCM Relining har en stark och stadig tillväxt och vi söker därför 3–5 nya duktiga medarbetare till Jönköping. Vi söker dig som är social, serviceinriktad, praktiskt lagd och som vill arbeta som tekniker hos oss, gärna med erfarenhet av relining.

Arbetsuppgifter
Som tekniker hos oss kommer du att arbeta med renovering av avloppssystem i och kring fastigheter genom relining. Vi arbetar med två metoder för relining; flexibelt foder, (strumpmetoden) och sprutmetoden. Arbetet innebär mycket kontakt med våra kunder som består av främst allmännyttan, fastighetsbolag, privata fastighetsägare och bostadsrättsföreningar med behov att åtgärda sina avloppssystem.

Kvalifikationer
Vi söker dig som:
  • Kan arbeta under eget ansvar
  • Kan uttrycka dig obehindrat på svenska i både tal och skrift
  • Kan arbeta (och bo) på annan ort i veckorna
  • Har B-körkort
  • Är social och trivs med att ha kundkontakt
Om du har tidigare erfarenhet från byggbranschen, och särskilt inom relining, är det mycket meriterande, men det är inte ett absolut krav. För rätt person erbjuder vi internutbildning inom relining och vi lägger stor vikt vid att du har rätt inställning och servicekänsla. En förutsättning är också att du vid behov har möjlighet att jobba på annan ort då våra kunder finns i hela södra Sverige. Hos oss får du mycket eget ansvar samtidigt som du samarbetar med kompetenta och prestigelösa kollegor.

För mer information om tjänsterna är du välkommen att kontakta Ronnie Fransson via e-post ronnie@mcmab.se.

Är du intresserad?
Ansökan görs via formulär på Ocabs hemsida. Det viktiga är inte att du har en perfekt CV och/eller personligt brev utan du kan i din ansökan istället berätta fritt vem du är, vad du arbetat med och vad du vill göra framöver.
Sista ansökningsdatum: 2021-06-06, vi intervjuar kandidater löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas tidigare.
Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
Omfattning: Heltid, tillsvidare. Vi tillämpar provanställning.

Vi strävar efter jämn könsfördelning och värdesätter etnisk och kulturell mångfald. Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Fastighet, Bygg & Hantverk, Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://mcmab.se/
Sista ansökningsdag 6 juni 2021 (24 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

MCM Relining åtgärdar problem med avloppssystem i och kring fastigheter. Vi erbjuder punktlagning, servicearbeten och totalrenovering av avloppssystem genom relining och utför allt från mindre arbeten till entreprenader av hela bestånd.

Vårt kundlöfte är att det alltid ska vara en trygg, bekväm och ekonomisk lösning att anlita oss. Med över 30 års erfarenhet av avloppsrenoveringar är MCM Relining en trygg partner vid både stora och mindre projekt.

Sedan 2018 ingår MCM Relining tillsammans med systerföretagen NHS, Nordisk Högtrycksspolning och Ocab i samma koncern. Ocab är rikstäckande inom avfuktning och sanering och NHS erbjuder högtrycksspolning, vakuumsugning och rörinspektion för fastighet och industri. Tillsammans kan vi erbjuda våra kunder en verklig helhetslösning inom skade-, industri- och fastighetsservice.