Digital Marketing Specialist till Loyds

Digital Marketing Specialist till Loyds

Om kundföretaget

Loyds Industri AS grundades 1952 och har fram till 1992 drivit utveckling och massproduktion av bilbälten och bilbarnstolar till den europeiska marknaden. Under nittiotalet vände Loyds fokus till produktion av lätta nyttofordon och tillverkning av komponenter till dessa. Sommaren 2001 togs beslutet att fokusera på utveckling och produktion av komponenter till transportbilar. Idag framstår Loyds som det mest moderna eller produktionsföretaget i sin bransch. För att erbjuda bästa möjliga nytta när det gäller produktivitet och arbetsmiljö, utvecklas våra huvudprodukter utifrån noggranna studier av transportbilägarens arbetssätt. Det huvudsakliga produktsortimentet består av Comfort Väggar, Skyddsinklädnad och Serviceinredningen Smartfloor. Företaget distribuerar produkterna genom de Norska Bilimportörernas återförsäljare i flera länder i Europa. Loyds har 60 anställda och omsätter 140 miljoner SEK per år. Bolaget är certifierat enligt ISO 9001-2000 - ISO 14001. Loyds ägs av HTS AS som är en av Europas ledande producenter av bilbarnstolar. Du kommer att vara stationerad i till hösten nybyggda lokaler på Hedenstorp i Jönköping.

Dina arbetsuppgifter

Till Loyds Industri AS söker vi nu en Digital Marketing Specialist

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter som Digital Marketing Specialist är att genomföra och utveckla den marknadsstrategi och arbeta emot de nyckeltal som företaget tagit fram för den svenska marknaden.

Du kommer även att arbeta med:
  • Ansvara över Loyds Marketing Automation-System HubSpot genom att upprätta, optimera och följa upp avtal, interna rutiner och arbetsplaner.
  • Analysera trafik, konvertering och att måluppfyllelse
  • Se till att det finns ett optimalt gränssnitt mellan marknadsföring och försäljning, generera leads genom målgruppsanpassning och nära kontakt med Country Manager
  • Ansvara över publicering, interaktion, resultat och förbättringsåtgärder inom Social Media Management
Din profil

Du som söker denna tjänst har läst en eftergymnasial utbildning inom marknadsföring och har erfarenhet från liknande arbetsuppgifter. Du har ett stort intresse och brinner för digital marknadsföring och alla de möjligheter som finns inom området. Du är driven och har förmågan att själv arbeta mot de mål som finns uppsatta och du motiveras av att skapa, förbättra och analysera aktiviteter och sporras av utmaningar. Du är aktiv inom sociala medier och intresseras av människors och företags behov och beteenden.

Loyds erbjuder dig en spännande roll där ditt arbete kommer märkas och göra skillnad för den svenska marknaden. Du ges ett stort eget ansvar och strukturerar din egna vardag. Du kommer tillhöra ett företag som satsar på marknadsföring och du kommer arbeta med de senaste metoderna. Då Loyds ingår i HTS-koncernen så erbjuds goda utvecklingsmöjligheter och konkurrensfördelar.

Din ansökan vill vi ha via www.onepartnergroup.se senast den 2/9. Har du frågor eller funderingar om tjänsten är du välkommen att kontakta Marcus Ljung på 036-4409015 alt marcus.ljung@onepartnergroup.se.

Om vårt företag

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, lager- och logistik, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på 42 orter i Sverige och har över 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se
Mer info
Kontaktperson Marcus Ljung
Telefon 036-4409015
Område Jönköping stad
Yrkesroll Marknadsföring
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av OnePartner Group
Sista ansökningsdag 2 sept (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern. Vare sig du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, funktions- och logistiklösningar, utbildning eller HR kan du som kund hos oss räkna med att vi gör allt för att vara snabba och lätta att arbeta med, utan att tumma på vår professionalitet. Vi är helt sonika en komplett leverantör av kompetens inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Tillsammans med våra ca 2500 medarbetare är vi verksamma på 39 orter i Sverige. Med hjälp av vår stora lokala kännedom, erfarenhet och vårt engagemang strävar vi alltid efter att vara den lokalaste samarbetspartnern.

Läs med på www.onepartnergroup.se