Sommarvikariat på Lovsjöbadens camping

Sommarvikariat på Lovsjöbadens camping

Semestervikariat 2019

Letar du efter ett roligt och omväxlande jobb till sommaren? Vad roligt! Vi har två lediga tjänster och letar efter dig! Mellan vecka 24 och vecka 32 blir du en del av ett litet team där samarbete, flexibilitet och bra känsla för service är viktigt.

Om tjänsten

I tjänsten ingår arbetsuppgifter som in- och utcheckning av våra gäster, städning av servicehus och stugor samt en del trädgårdsarbete. I receptionen finns en minilivs så även försäljning av diverse varor och uthyrning av båtar/kanoter ingår i arbetsuppgifterna.

Vem är du?

Vi söker dig som fyllt 18 år, har godkända betyg betyg från grundskolan och goda kunskaper i svenska. Som vår medarbetare är du serviceinriktad och strävar alltid efter att ge våra gäster en bra vistelse hos oss. Du är positiv, ansvarsfull, stresstålig och har lätt för att samarbeta. För att lyckas med arbetsuppgifterna har du lätt för att hålla ordning och reda, du har god struktur i ditt arbete och ger ett glatt och positivt intryck. Erfarenhet från tidigare arbete på camping samt goda språkkunskaper i engelska och tyska är ett plus.
Mer info
Kontaktperson Stefan Erneborg
Telefon 036-182010
Email Mejla Stefan Erneborg
Område Jönköping stad
Yrkesroll Hotell & Restaurang, Reception
Typ av anställning Heltid, Säsongsjobb
Hemsida http://www.lovsjocamping.se
Sista ansökningsdag 5 maj 2019 (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lovsjöbadens camping är en privatägd camping 12 km söder om
Jönköping. Vi har 90 campingtomter och 12 stugor.